fbpx
26.2 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΔΩΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η...

ΔΩΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ: «Ήμουν φαλακρή, με την τομή και μου έλεγε… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου» – Η «Αρετή» εξομολογείται

-

Εντελώς ανανεωμένη, υγιής και πάνω από όλα θετική η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και για τον σύντροφό της.

«Οι άνθρωποι θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν μας χτυπήσει κάτι την πόρτα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά. Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου.

Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλές γυναίκες, το οποίο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό, που μου είπαν ότι “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και με το που έμαθε ο άντρας μου ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”»

«Οπότε εγώ, το λέω και είναι πολύ συγκινητικό, που είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”.

Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι πια έχω τελειώσει ως γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί γιατί ότι και να ένιωθα εγώ, ότι και να έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν αδιάφορος…».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη μεταμόρφωση της στην σειρά «Γη της Ελιάς» και ότι δεν έχει τίποτε κοινό με την Αρετή. «Είναι πολύ όμορφο που μπαίνω στα νερά μιας γυναίκας που δεν έχει να κάνει τίποτε με μένα. Την γλωσσού…Έχω περάσει πολλά στάδια με την Αρετή…Τώρα είμαι στην φάση που γελώ μαζί της. Την αγαπώ, την κατανοώ…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...