16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ: Η Ντάρια μετά θάνατον πρόσφερε την αγάπη της -...

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΡΟΣΙΑΣ: Η Ντάρια μετά θάνατον πρόσφερε την αγάπη της – Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της- (Βίντεο)

-

Ο Σύνδεσμος Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς διοργάνωσαν Καλοκαιρινό παιδικό πανηγυράκι και τα σχέδια της μικρής Ντάριας δόθηκαν για την ενίσχυση της Παιδοογκολογικής μονάδας του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το Καλοκαιρινό Πανηγυράκι πραγματοποιήθηκε  στην αυλή του σχολείου του Δημοτικού Σχολείο Δροσιάς (κύκλος β) όπου διεξάχθηκαν διάφορες δραστηριότητες. Αυτό όμως που συγκίνησε ακόμη περισσότερο το Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας είναι ότι στην εκδήλωση διατέθηκαν σχέδια της Ντάριας σε αντικείμενα όπου τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν για την ενίσχυση της Παιδοογκολογικής μονάδας.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση η μητέρα της, Αnge μιλά για την Ντάρια και το πόσο δυνατή και γενναία ήταν μέχρι το τέλος της ζωής της.

«6 μήνες…. ωχ, φαίνεται ήταν χθες…ακόμα μας μιλάς, μας προστατεύεις και μας κάνεις δώρα… μόνο το επίπεδο των δυνατοτήτων σου είναι πλέον ευρύτερο… αλλά η δική μας παρέμεινε στην ίδια …

Δεν είχες πολύ χρόνο, και ήταν δυνατόν να συσσωρεύσεις αρκετή ενέργεια αγάπης μόνο πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο και βγήκες, καμία διάγνωση δεν σε χάλασε και δεν σκότωσες τη δίψα για ζωή και χαρά. Έφτασες στις μέγιστες δυνατότητές σου, άρπαξες κάθε ευκαιρία να είσαι ευτυχισμένος και το δίδαξες αυτό όλοι όσοι σε γνώρισαν. Μαθητές ή επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία, γονείς ή παιδιά, καταφέρατε να βρείτε το κλειδί κάθε καρδιά και να αφήσετε κάτι δικό σας εκεί, κάτι πολύ σημαντικό! Δυνατό, γενναίο, υπομονετικό και χαρούμενο κορίτσι μου. Ήσουν χαρούμενος και σίγουρα θα είσαι πολλές, πολλές φορές ακόμα. Άνθρωποι σαν εσένα δεν φεύγουν για πολύ καιρό και σύντομα κάποιος θα είναι πολύ τυχερός, πόσο τυχεροί ήμασταν.

Σε αγαπάμε ατελείωτα Dashenka»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...