KAIΡΟΣ: Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες το πρώτο 40άρι πριν φύγει ο Ιούλιος;

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, ενώ αργότερα, παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις θα εμφανίζονται στα παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευμα ωστόσο, τοπικά στα προσήνεμα παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, παροδικά θα είναι μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και προοδευτικά ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ αργότερα στα ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο, την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Μέχρι τη Δευτέρα ωστόσο, αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να κυμανθεί έτσι, κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στη φυλακή για πέντε ημέρες 47χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Παρέλυσε η μισή Λευκωσία – Χωρίς τραυματισμούς, μόνο αγανάκτηση- (Φώτο)

Η ανατροπή του φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αδέλφια σε ατύχημα με ρυμούλκηση οχήματος – Στο νοσοκομείο 41χρονος

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τραχώνι...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ–ΛΕΜΕΣΟΥ: Απίστευτη ταλαιπωρία για οδηγούς – «Μιάμιση ώρα για διαδρομή 10 λεπτών»-(Βίντεο)

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία προκαλεί η ανατροπή φορτηγού στον...

Topics

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Στη φυλακή για πέντε ημέρες 47χρονος για εμπρησμό αυτοκινήτου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στον...

ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: «Έκοψαν» €164 χιλιάδες από υπόθεση με κοκαΐνη και κάνναβη

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα δήμευσης περιουσίας συνολικής...

ΠΑΦΟΣ: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 22χρονος και η 21χρονη – Επείγουσα έκκληση για αίμα

Ιδιαίτερα κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση του 22χρονου...

Related Articles

Popular Categories