17.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους ηθοποιούς να παρελάσουν δωρεάν στις...

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Απεύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους ηθοποιούς να παρελάσουν δωρεάν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις-Αντιδράσεις από την προσβλητική πρόσκληση (Φώτο)

-

Αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο έχει η ανοικτή πρόσκληση του Δήμου Λευκωσίας προς τους ηθοποιούς να παρελάσουν δωρεάν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους με όποιον κοστούμι θέλουν.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Λευκωσίας σε ανακοίνωση του απευθύνει ανοιχτή πρόκληση φιλοξενίας στους εξωτερικούς χώρους του Δήμου Λευκωσίας εν όψη της εορταστικής περιόδου. Η ανοικτή πρόκληση φιλοξενίας απευθύνεται στην Ένωση Ηθοποιών Κύπρου με μια ξεχωριστή δράση η οποία ονομάζεται “Christmas Actors Parade” και η οποία όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποτελεί μια στοχευμένη εμφάνιση η οποία αφορά τις παραστατικές τέχνες (ηθοποιούς). Όπως καταλήγει η ανακοίνωση, οι ηθοποιοί μπορούν να φορέσουν το αγαπημένο τους θεατρικό κοστούμι και να παρελάσουν με μουσική της αρεσκείας τους στην Πλατεία Ελευθερίας, (πάνω και κάτω διάζωμα).

Αυτή η πρόσκληση, όπως ήταν φυσιολογικό ξεσήκωσε αντιδράσεις, όπως πληροφορούμαστε και στο χώρο των ηθοποιών (δεν ρωτήθηκαν καν προηγουμένως) αλλά και πάρα πολλών χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι θεωρούν άκρως εξευτελιστική την πρόσκληση. Αρκετοί χρήστες παίρνοντας τη θέση των ηθοποιών διερωτώνται πώς οι ιθύνοντες του Δήμου Λευκωσίας ζητούν από τους ηθοποιούς όχι μόνο να παρελάσουν δωρεάν αλλά και να ντυθούν με όποιο κοστούμι θέλουν παρομοιάζοντας τους, όπως τους κλόουν. Να επισημάνουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από το Σωματείο των Ηθοποιών ενώ δεν αποκλείεται να γίνει πολύ σύντομα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: