fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΟΣ: O ΦΥΛΑΚΑΣ-«ΑΓΓΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ-ΤΙ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΟΣ: O ΦΥΛΑΚΑΣ-«ΑΓΓΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ-ΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΦΥΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ

-

Μια ωραία έκπληξη επιφύλαξαν οι συνάδελφοι του Δημήτρη Σκούρο, ο οποίος στα τελευταία επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ διέτρεξε άμεσο κίνδυνο μέχρι και τη ζωή του για να προστατεύσει όσο μπορούσε το προσωπικό του συγκροτήματος μετά τα βίαια επεισόδια που διαδραματίστηκαν πριν μια εβδομάδα περίπου.

Ο Δημήτρης Σκούρος φανερά συγκινημένος για την έκπληξη που του επιφύλαξε η διεύθυνση και το προσωπικό του ΔΙΑ έδωσε την ευχή να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του, ήρεμα και ευτυχισμένα.

Σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ, Δόξα Κωμοδρόμου δημοσιοποίησε με φωτογραφικό υλικό την έκπληξη του Δημήτρη Σκούρο με την εξής συγκινητικό σχόλιο.

«Ο άνθρωπος φύλακάς μας. Ο Δημήτρης Σκούρος, ο οποίος διέτρεξε άμεσο κίνδυνο κατά τα επεισόδια στο Συγκρότημα Δίας, είχε σήμερα τα γενέθλιά του. Βαθιά συγκινημένος για την έκπληξη που του επιφύλαξε η Δ/νση του Σίγμα, ευχήθηκε να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του ήρεμα και ευτυχισμένα. Εμείς με τη σειρά μας του ευχόμαστε να τα εκατοστίσει, με υγεία και ευτυχία, αλλά και γεμάτα ενέργεια. Να κρατά μόνο τις ωραίες αναμνήσεις εντός κι εκτός στούντιο».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: