fbpx
15.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑ«ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ»: Ποιους είδαμε στην πετυχημένη εκδήλωση-Το παρών της έδωσε και...

«ΔΕΙΠΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ»: Ποιους είδαμε στην πετυχημένη εκδήλωση-Το παρών της έδωσε και η Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου μαζί με τους γονείς της

-

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Διαλεκτικού Ομίλου «Δείπνος και Λόγος» με την παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν και οι γονείς της υπουργού οι οποίοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το θέμα της ομιλίας «Απονομή της δικαιοσύνης στην Κύπρο – Μεταρρύθμιση».

Η πρόεδρος του Διαλεκτικού Ομίλου, Θεοδώρα Βασιλείου η οποία και διοργάνωσε την εκδήλωση, σε ανάρτησή της αναφέρθηκε στην ομιλία της Υπουργού Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου.

Ο Γιάννος Γεωργιάδης, η Άννα Κουκκίδου-Προκοπίου και η Θεοδώρα Βασιλείου
Ο Δρ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, η Θεοδώρα Βασιλείου, ο Γιάννος Γεωργιάδης και η Στέφανη Βickham-Γεωργιάδη

«Η χθεσινοβραδινή συνάντηση του Διαλεκτικού Ομίλου «Δείπνος και Λόγος» με φιλοξενούμενη/ ομιλήτρια την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Άννα Κουκκίδου Προκοπίου με θέμα ομιλίας: «Απονομή της δικαιοσύνης στην Κύπρο – Μεταρρύθμιση”, ήταν πολύ πετυχημένη και με μεγάλη προσέλευση! Η ομιλία της Υπουργού ήταν εμπεριστατωμένη, κατατοπιστική και κάλυψε τα πλείστα θέματα που αφορούν το Υπουργείο της. Η Άννα Κουκκίδου Προκοπίου ήταν φειδωλή, επεξηγηματική, ταπεινή και δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τα μέλη και τους καλεσμένους του Ομίλου μας! Ευχαριστούμε θερμά την Υπουργό για την εξαίρετη παρουσίαση της στον Όμιλο μας, την υπομονή που επέδειξε στην βροχή ερωτήσεων που ακολούθησαν την ομιλία της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε στο δύσκολο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη, στους καλεσμένους και φίλους του Διαλεκτικού Ομίλου «Δείπνος και Λόγος» για την παρουσία τους στην συνάντηση μας».

Οι γονείς της Υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος και Τζένη Προκοπίου μαζί με την Θεοδώρα Βασιλείου.
Η Nada Παναγιώτου και η Χριστίνα Πελεκάνου

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η Λία Λαπίθη, ο Δρ Αντρέας Χριστοδουλίδης ο Γιάννος Γεωργιάδης, η Δρ Βάια Λαπίθη, η Στεφάνη Βickham-Γεωργιάδη, η Άντρη Ανδρονίκου, η Δάφνη Νικήτα, ο Ερμής Νεοκλέους, η Στάλω Στρατουρά η Nada Παναγιωτου η Μαρία Κούσιου και πολλοί άλλοι.

Η Δάφνη Νικήτα
Ο Γιάννος Γεωργιάδης
Η Λία Λαπίθη
Η Στεφανή Βickham-Γεωργιάδη
Κατάμεστη ήταν η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση
Η Λίλυ Χατζηστυλλή και ο Δρ Αντρέας Χριστοδουλίδης
Ο Πάμπος Παναγιώτου η Μάρω Κούσιου η Στάλω Στρατουρά η Άντρη Ανδρονίκου ο Μιχάλης Τσίμας η Άννα Ιωακείμ Πατσαλίδου η Μύρια Αβρααμιδου και η Δρ Πόλα Ιορδάνου και η Nada Παναγιώτου


- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: