fbpx
28.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓEΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης-«Η γέφυρα της...

ΓEΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΤΣ: Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης-«Η γέφυρα της Κριμαίας ήταν η αρχή» (Βίντεο)

-

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε τη στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα στο στενό του Κερτς. Στο βίντεο φαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά μέχρι τη στιγμή που γίνεται μια ισχυρότατη έκρηξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η έκκληση ενός Κύπριου που χρειάζεται να μεταβεί επειγόντως για εγχείρηση-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/08/%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5/

Ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου παραδέχθηκε εμμέσως ότι πίσω από την έκρηξη βρίσκεται το Κίεβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πτήσεις της Easy Jet για το Καλοκαίρι του 2023-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1665142420/easyjet-anoikse-tis-kratiseis-ghia-to-kalokairi-toy-2023

Να επισημανθεί, ότι ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου παραδέχθηκε εμμέσως ότι πίσω από την έκρηξη βρίσκεται το Κίεβο, μετά την κατάρρευση κομματιού της γέφυρας στη Κριμαία. Η φωτιά, που σύμφωνα με τη Ρωσία ξεκίνησε από έκρηξη ενός φορτηγού στον αυτοκινητόδρομο της γέφυρας και επεκτάθηκε σε βαγόνια που κουβαλούσαν καύσιμα προκάλεσε καταστροφή που αποκόβει οδικώς τη Μόσχα από τη στρατηγικής σημασίας χερσόνησο.

Σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά πρακτορεία η Ρωσία δεν έχει δώσει ακόμα απαντήσεις για τα αίτια της έκρηξης αλλά ορισμένοι αξιωματούχοι της Κριμαίας «δείχνουν» την Ουκρανία. Ωστόσο πολύ γρήγορα, ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσι, Μιχαήλο Ποντόλιακ, φαίνεται να παραδέχεται πως το Κίεβο βρίσκεται πίσω από την έκρηξη.

«Η γέφυρα της Κριμαίας ήταν η αρχή. Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί, οτιδήποτε κλεμμένο πρέπει να επιστραφεί στην Ουκρανία, οποιαδήποτε κατοχή της Ρωσίας πρέπει να εξαλειφθεί», ανέφερε στο twitter.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: