fbpx
18.9 C
Nicosia
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: H Kύπρια ηθοποιός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη-Θα ανεβάσει την παράσταση «Μαρία...

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: H Kύπρια ηθοποιός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη-Θα ανεβάσει την παράσταση «Μαρία Κάλλας»-Η ανάρτησή της (Φώτο)

-

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται η Κύπρια ηθοποιός Βαλεντίνα Σοφοκλέους για να ανεβάσει την παράσταση «Μαρία Κάλλας». Σε ανάρτησή της, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους από την βροχερή πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βραδιά προσφοράς και αγάπης για το μικρό μαχητή Κυριάκο Σπάου-https://coffeevibesmagazine.com/2022/10/07/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1/

«Καλημέρα από την βροχερή Κωνσταντινούπολη . Σήμερα με «Μαρία Κάλλας» του Ανδρέα Νικολαϊδη, στο Δημοτικό θέατρο του Μάλτεπε στό 4 Διεθνές Φεστιβάλ . Καλό Σου- Κού πίπολ . .».

Η Βαλεντίνα Σοφοκλέους ταξίδεψε με το Θέατρο ΡΟΗ στην Κωνσταντινούπολη για το 4 Διεθνές θεατρικό φεστιβάλ του Μάλτεπε με το θεατρικό έργο του Α. Νικολαίδη Μαρία Καλλάς με πρωταγωνίστρια την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μήνυμα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου-https://www.boussiasnews.cy/el/news/1665145452/paghkosmia-hmera-anakoyfistikis-frontidas-to-minima-toy-antikarkinikou-sindesmoy

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Οκτωβρίου και θα φιλοξενήσει πέραν από 12 θιάσους από διαφορετικά κράτη όπως Πορτογαλλία, Ισπανία, Καζαχτζάν, Ιταλία, Τουρκία και άλλες χώρες. Η παράσταση του Θεάτρου ΡΟΗ θα πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 8 Οκτωβρίου και το έργο θα συνοδεύεται από υπερτίτλους στα αγγλικά και στα τουρκικά. Στην παράσταση εκτός από την Βαλεντίνα Σοφοκλέους, συμμετέχουν η Ναυσικά Απόστρατου και ο Παναγιώτης Χαραλάμπους. Τα σκηνικά /κοστούμια είναι του γνωστού καλλιτέχνη Ανδρέα Παρασκεύα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: