fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ: O TONΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΟ 2010

ΓΥΜΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ: O TONΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΟ 2010

-

Πίσω στο χρόνο «ταξίδεψε»  τους διαδικτυακούς του φίλους ο Τόνυ Δημητρίου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα παλιά. Την εποχή που ο ίδιος και οι άλλοι δύο ηθοποιοί που φαίνονται στην φωτογραφία ήταν «Γυμνοί Άγγελοι» της δημοφιλούς σειράς του Mega. Τότε, που δεν υπήρχε ο κορονοϊος ούτε τα απαιτούμενα τεστ για να κάνεις τα γυρίσματα μιας σειράς.

Ο Κύπριος ηθοποιός Τόνι Δημητρίου, ο Χρήστος Γιανναράς και ο Αλέξανδρος Σταύρου τα τρία «καλόπαιδα» όπως διευκρινίζει στην λεζάντα του ο ηθοποιός είχαν συνεργαστεί καταγράφοντας στο ενεργητικό τους άλλη μια επαγγελματική επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι η σειρά μεταδίδονταν από το Mega Κύπρου και οι Κύπριες είχαν πάθει σε κάποια στιγμή υστερία με τον Αλέξανδρο Σταύρου, ο οποίος σε ρόλο γκεστ σταρ είχε υποδυθεί ένα σκληρό μεγαλοεπιχειρηματία που μπλέκονταν σε βρώμικες υποθέσεις. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Κρίστη Παπαδοπούλου, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Χρήστος Γιάνναρης, η Άννα Μονογιού, ο Πέτρος Πέτρου και πολλοί άλλοι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΣΜΑ: Θεατρική παράσταση για την 4χρονη-Όλοι μαζί μια γροθιά

Η τετράχρονη Ελευθερία Κοσμά ζητά την στήριξη όλων των πολιτών ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Για...