fbpx
20.8 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ Η μεγάλη συνεργασία! Ποια είναι η νέα coach στη σχολή...

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ Η μεγάλη συνεργασία! Ποια είναι η νέα coach στη σχολή της Top Models!-(Δείτε τα βίντεο)

-

Η Γιώτα Κουφαλίδου, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στο χώρο του μόντελιγκ έως ιδιοκτήτρια της σχολής Top Models, επιλέγει προσεγμένα τους συνεργάτες της ώστε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά, η συνεργασία της ξεπέρασε τα σύνορα της Κύπρου, καθώς ανακοινώνει την προσθήκη ενός νέου μέλους στην ομάδα της. Η νέα συνεργάτιδα της Γιώτας Κουφαλίδου είναι η Γρηγοριάνα Πλυτά, το γνωστό μοντέλο από το GNTM 5, που έχει κερδίσει ευρεία αναγνώριση στο Πανελλήνιο.

Επιλέχθηκε με προσοχή από την Γιώτα Κουφαλίδου για την εξειδικευμένη καθοδήγηση των μαθητών στη σχολή. Η συνεργασία τους θα επικεντρωθεί σε θέματα όπως η πόζα, η πασαρέλα, η έκφραση, η αυτοπεποίθηση, savoir vivre, φωτογραφίσεις,videos και πολλά Fashion projects, προσφέροντας μια εκλεκτική εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές της σχολής Top Models.

Από την πλευρά της, η Γρηγοριάνα Πλυτά αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνεργασία της με την Γιώτα Κουφαλίδου, καθώς μέσω των μαθημάτων που θα προσφέρει στην σχολή θα υλοποιήσει ένα από τα όνειρά της. Η Γρηγοριάνα Πλυτά ανακοίνωσε επίσημα την νέα συνεργασία της με την Σχολή Top Models, μέσω της σελίδας της στο instagram!

Nα θυμίσουμε, ότι η Γιώτα Κουφαλίδου διεκδικεί μια θέση έως δημοτικός σύμβουλος στην επαρχία Μόρφου από όπου κατάγεται.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: