fbpx
31.7 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Δείτε το βίντεο)

ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ: ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (Δείτε το βίντεο)

-

Δάκρυα στα μάτια προκάλεσε στην Γιώτα Κουφαλίδου όταν αναφέρθηκε τραγούδι  «Cancer» το οποίο έκανε πρεμιέρα στο YouTube χθες το απόγευμα προσκαλώντας όλους όσοι θέλουν να ενισχύσουν τους καρκινοπαθείς. Το τραγούδι που ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο η Narcie με πρωταγωνιστές την Γιώτα Κουφαλίδου και τον Γιώργο Αναγιωτό έχει ως σκοπό να ενισχύσει τους Αντικαρκινικούς οργανισμούς της Κύπρου.

Πριν από λίγο στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» η ερμηνεύτρια Narcie μίλησε για το τραγούδι αλλά και για την ανάγκη της να προβάλλει προς τα έξω για άλλη μια φορά την νόσο του καρκίνου, έχοντας κατά νου την εμπειρία που έζησε από κοντινούς τους ανθρώπους που βιώσαν την ασθένεια και την ξεπέρασαν.

Η Γιώτα Κουφαλίδου μιλώντας για την ανάγκη της να συμμετέχει στο βίντεο ήταν η δική της εμπειρία ενώ δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στα δικά της βιώματα που έζησε καλώντας για άλλη μια φορά να συνεισφέρει το κοινό στους Αντικαρκινικούς οργανισμούς της Κύπρου. «Απλά ακούγοντας το υπέροχο τραγούδι που ερμηνεύει η Narcie η ταλαντούχα Κύπρια ερμηνεύτρια και πατώντας στο λογαριασμό του συγκροτήματος No/Hugs, στο YouTube ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να συνεισφέρει το δικό του οβολό στους οργανισμούς ΠΑΣΥΚΑΦ, «Ένα Όνειρο μια Ευχή», Καραισκάκειο Ίδρυμα και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου».

Και οι δύο τους αναφέρθηκαν στους ανθρώπους που αφιλοκερδώς συμμετείχαν για να γίνει πραγματικότητα το βίντεο-κλιπ όπως τη μακιγιέρ  Ilona Garamvolgyi η οποία κατάφερε με απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ να μεταμορφώσει την Γιώτα Κουφαλίδου αλλά και τον Γιώργο Αναγιωτό. Επίσης, και οι δυο ευχαρίστησαν θερμά το Μιχάλη Μιχαήλ του Mangelo Hair and Beauty Salon ο οποίος έκανε εκπληκτική δουλειά, τον Κώστα Χριστοφόρου, ο οποίος ανέλαβε το video, το Δημοτικό Θέατρο της Λάρνακας για την παραχώρησή του χώρου αλλά και την παραγωγό Αγγέλα Χ’Κωνσταντίνου ώστε η ιδέα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας να πάρει σάρκα και οστά.

Το κοινό μπορεί να βρει το βίντεο κλιπ στο  Youtube www.youtube.com/nohugsband όπου ο κάθε ένας από εμάς ανά το παγκόσμιο να συμβάλει και να στηρίξει τους Κυπριακούς οργανισμούς που μάχονται ενάντια στον καρκίνο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

APIVITA: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας! και ενώνει τις δυνάμεις της...

Η 20η Μαΐου γιορτάζεται, κάθε χρόνο, ως Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με απόφαση του ΟΗΕ, με σκοπό να αναδειχθούν τα οφέλη των μελισσών και των...