fbpx
21.1 C
Nicosia
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: OI ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ: OI ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ (βίντεο)

-

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην ζωή του μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης σε χθεσινή συνέντευξή που έδωσε στην εκπομπή «Αfter Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε εκείνος και η σύζυγός του Δώρα, όταν πέθανε ο αδελφός της. Μάλιστα, την περίοδο εκείνη η σύζυγός του ήταν έγκυος.

 «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε χωρισμό. Έχουν συμβεί πολλά χοντρά στην ζωή μας και δύσκολες στιγμές. Έχω στο μυαλό μου στιγμές σαν ταινία που δεν θέλω να τις ζήσει κανείς. Έχω περάσει βράδυ από τις 4 το πρωί έως τις 9, όταν ήταν έγκυος η Δώρα, που ήμουν γονατισμένος σε μία εικόνα μπροστά και προσευχόμουν να μην με καταλάβει η Δώρα για να της δώσω μισό ηρεμιστικό. Μου το είχε δώσει ο γυναικολόγος γιατί έπρεπε να της πω ότι ο αδερφός της πεθαίνει. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ… Έλεγα δώσε μου δύναμη να μπορέσω να την κοροϊδέψω και να πάρει το χάπι για να μην χάσει το παιδί.. Ο θάνατος του Γιώργου την συννέφιασε πολύ και της πήρε καιρό να βρει το απόλυτο κέφι της».

«Eχω στο μυαλO μου στιγμEς σαν ταινIα που δεν θEλω να τις ζHσει κανεIς. Eχω περAσει βρAδυ απO τις 4 το πρωI Eως τις 9, Oταν Hταν Eγκυος η ΔΩρα, που Ημουν γονατισμΕνος σε μΙα εικΟνα μπροστΑ και προσευχΟμουν να μην με καταλΑβει η ΔΩρα για να της δΩσω μισΟ ηρεμιστικΟ».

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε για τις εμπειρίες που έχει ζήσει από τη θέση του αντιδημάρχου Περιστερίου περιγράφοντας ένα ευτράπελο με έναν ηλικιωμένο άντρα. «Επειδή είμαι πολύ εξωστρεφής μου είχαν προσάψει ότι το κάνω για δημόσιες σχέσεις». «Από τη θέση του αντιδημάρχου Περιστερίου έχω ζήσει πολλές ιδιαίτερες στιγμές. Θυμάμαι ένα περιστατικό  με έναν ηλικιωμένο κύριο που ήθελε να του βγάλω βίζα για την Αμερική προκειμένου να πάει με τη Γεωργιανή σύντροφό του». Επίσης, ο ίδιος δηλώσει ότι έχει παντρέψει την αδελφή του pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Το τελευταίο διάστημα, ο τραγουδιστής ασχολείται και με το ραδιόφωνο, το οποίο όπως δήλωσε δεν το κάνει για βιοποριστικούς σκοπούς αλλά και για την συνεχή ενασχόληση του στο Twitter.

«ΕμΕνα δεν μου αρΕσει το bullying και στα social media γΙνεται πολΥ μεγΑλο».

«Έχω κάνει ομηρικούς καβγάδες στο Twitter. Μετά τα έσβηνα επειδή δεν θέλω να έχω καβγάδες στο timeline μου. Μιλάμε τώρα για bullying. Πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι και μιλάνε. Θέλω να περάσω στα παιδιά μου τη φιλοσοφία ότι “Είσαι θύμα; Μίλα!”. Τώρα η κοινωνία είναι πιο έτοιμη να σε ακούσει. Υποκλίνομαι σε όσους μίλησαν. Από δω και πέρα όμως να μη χρειαστεί αν ο γιος μου υποστεί κάτι να περάσει όλο αυτό. Εμένα δεν μου αρέσει το bullying και στα social media γίνεται πολύ μεγάλο. Υπάρχουν παρουσιαστές που παρουσιάζοντας κάποιο ριάλιτι έχουν ακούσει μπινελίκια και κατάρες για τα παιδιά τους. Συμβαίνει το 2021. Δεν με πειράζει να πει το σχόλιό του κάποιος με το ψευδώνυμο “στριμμένη Στρουμφίτα”. Χέστηκα! Δεν θες να βγεις με το όνομά σου; Όμως κρίνε με, μη βρίσεις. Δεν μπορώ να βλέπω να το έχουν υποστεί φίλοι, συνεργάτες. Είναι κατάχρηση εξουσίας και μπαίνω και το σχολιάζω.  Πρέπει να μπει ένα όριο στο τι μπορείς να γράφεις στο ίντερνετ».

O ίδιος δήλωσε ότι στην επαγγελματική του ζωή δεν έχει υποστεί κάποια βία όμως στο σχολείο είχε δεχτεί κοροϊδία επειδή τραγουδούσε και περιέγραφε πώς κρυβόταν στη γειτονιά για να μην τον δουν οι συμμαθητές του. «Η κοροϊδία έγραψε μέσα μου» κατέληξε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/XwTX8h_3T4Y?t=2
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: