fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ…» (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ: «ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ…» (βίντεο)

-

Mια ιδιαίτερη μανία με τα κόμικς έχει ο Γιάννης Πλούταρχος από μικρό παιδί. Παρόλο, που ο ίδιος ξεκίνησε τη καριέρα δουλεύοντας έως κομμωτής αρχικά για να βγάζει τα προς το ζην, εντούτοις ο χώρος της μουσικής τελικά τον κέρδισε.

Ο πετυχημένος ερμηνευτής με το παρατσούκλι το «καλύτερο» παιδί, Γιάννη Πλούταρχος βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τη ζωή του, την οικογένεια του, τη καριέρα του τονίζοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια αναφέροντας ότι είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι.

«Η επαφΗ με τον κοσμο ειναι σπουδαιο πραγμα. οι καλλιτεχνες εχουν παθει καταθλιψη»

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει ταλέντο στη ζωγραφική ενώ μίλησε και για την συμμετοχή του, έως κριτής του «House of Fame» λέγοντας ότι ήθελε την συγκεκριμένη θέση για να μπορέσει να καθοδηγήσει τα παιδιά ώστε να μην κάνουν τα λάθη, που είχε κάνει εκείνος στα αρχικά στάδια της καριέρα του. «Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω συνέχεια, ειδικά με την καριέρα μου ήμουν με τη βαλίτσα μου στο χέρι. Ένιωσα εδώ και έναν χρόνο ότι δεν είμαι παραγωγικός ένιωσα άσχημα. Η επαφή με τον κόσμο είναι σπουδαίο πράγμα. Η επαφή με τον κόσμο είναι σπουδαίο πράγμα αν μας πάρεις αυτό έχουμε πάθει κατάθλιψη. Οι καλλιτέχνες έχουμε πάθει κατάθλιψη».

Μιλώντας για τα πέντε παιδιά του αναφέρθηκε ιδιαίτερα για τον γιό του, Γιώργο ο οποίος ακολουθεί τα δικά του βήματα στο χώρο της μουσικής σκηνής. Ο ίδιος νοιώθει ιδιαίτερα περήφανος αλλά εξήγησε ότι είναι αυστηρός μαζί του, προκειμένου να βάλει σωστά θεμέλια στην καριέρα του. «Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που έχουν εξαιρετικές φωνές, είναι θέμα πολλών πραγμάτων, το πώς σκέφτεσαι αλλά πιστεύω ότι χρειάζεται και τύχη. Η Κατερίνα μου, επίσης έχει ωραία φωνή, αλλά δεν θα ακολουθήσει το χώρο. Είναι βιολόγος. Το κάνει έως χόμπι».

«Ο Γιαννης Πλουταρχος, αποκαλυψε οτι ειναι πενηντα χρονων. «Η Κατερινα μου ειναι το πρωτο μου παιδι, ειναι 22 στα 23. Εγω ειμαι 50 ετών. Ειμαι του 1970».

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι «μόνος του» παρόλο που το σπίτι του είναι γεμάτο κόσμο «Γιατί τελικά είμαστε όλοι μόνοι. Για αυτό έχουμε ανάγκη να κάνουμε οικογένεια, φίλους, μια μικρή κοινωνία δηλαδή. Δεν μπορούμε να μπορούμε να αρχίσουμε από την αρχή. Απλά συνειδητοποιείς τι σου αρέσει και τι όχι. Παίρνουμε το χρόνο μας…».

«Στην αρχή ήταν ένα σοκ, δεν έγραφε κανένας. Αλλά στην πορεία έπρεπε να βγω να δημιουργήσω…Οι καλλιτέχνες έχουν τη ανάγκη να προχωρήσουν. Οι καλλιτέχνες έχουμε πάθει κατάθλιψη. Θεωρώ ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου, θα ανοίξουν τα πράγματα και οι δουλειές μας. Έχω αυτή την αισιοδοξία…».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: