23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: Η πύρινη λαίλαπα έκαψε την εξοχική κατοικία του στον Βαρνάβα-...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ: Η πύρινη λαίλαπα έκαψε την εξοχική κατοικία του στον Βαρνάβα- (Φώτο)

-

Καταστροφή υπέστη ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, όταν η πύρινη λαίλαπα που έπληξε την Αττική σάρωσε την εξοχική του κατοικία στον Βαρνάβα. Η φωτιά, που κατέκαψε μεγάλες εκτάσεις γης, δεν άφησε τίποτα όρθιο στην περιουσία του καλλιτέχνη, μετατρέποντας το σπίτι και τα γύρω δέντρα σε στάχτες.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, βαθιά συγκλονισμένος, αναφέρεται στην ολική καταστροφή που υπέστη, τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Το κτήμα που φιλοξενούσε το εξοχικό του ήταν ένας χώρος όπου περνούσε στιγμές χαλάρωσης και έμπνευσης, κάτι που πλέον αποτελεί παρελθόν.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr από το σημείο αποτυπώνουν την έκταση της καταστροφής, με την εικόνα της καμένης γης και των υπολειμμάτων της κατοικίας να προκαλούν θλίψη. Το γεγονός αυτό προστίθεται στις εκατοντάδες περιπτώσεις κατοίκων που έχουν πληγεί από τις φετινές καταστροφικές πυρκαγιές, υπενθυμίζοντας τη σκληρή πραγματικότητα της κλιματικής κρίσης που βιώνουμε.

Η εξοχική κατοικία του Γιάννη Ζουγανέλη, που καταστράφηκε ολοσχερώς από την πρόσφατη πυρκαγιά, βρισκόταν σε οικόπεδο έκτασης 11 στρεμμάτων στον Βαρνάβα Αττικής. Ο γνωστός καλλιτέχνης επισκεπτόταν συχνά την κατοικία αυτή, καθώς αποτελούσε έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς.

Το εξοχικό δεν ήταν απλώς ένας χώρος ξεκούρασης για τον ίδιο, αλλά και για τη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη, και την κόρη τους, Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Το οικόπεδο περιλάμβανε πλούσια βλάστηση, με δέντρα που πλέον έχουν καταστραφεί από τις φλόγες, αφήνοντας πίσω τους μόνο στάχτες και συντρίμμια. Η καταστροφή αυτή αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για την οικογένεια, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: