ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Οι τελευταίοι Παραολυμπιακοί Αγώνες που θα συμμετέχει η τρεις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης

Σημαιοφόρος της Κύπρου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, η τρεις φορές χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου.

Η αθλήτρια, με τις αμέτρητες παγκόσμιες διακρίσεις, θα αγωνιστεί στην κολύμβηση στις κατηγορίες S11 και SB11, στα 50μ ελεύθερο και 100μ πρόσθιο αντίστοιχα. Η συμμετοχή της σε έξι Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι επίδοση που λίγοι αθλητές έχουν καταφέρει. Προπονητές της είναι οι καταξιωμένοι Στυλιανός Κακαβογιάννης και Ιωάννης Αλεξάκης.

Να σημειωθεί ότι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες «Παρίσι 2024» θα είναι οι τελευταίοι στους οποίους θα συμμετάσχει η Παραολυμπιονίκης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

Hot this week

Topics

Related Articles

Popular Categories