fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ: «ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ...» (βίντεο)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ: «ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ…» (βίντεο)

-

Αισιόδοξος, χαμογελαστός και πάνω από ένας πατέρας ο οποίος πρόσφατα είδε την 13χρονη κόρη, Ισμήνη να κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Το Καφέ της Χαράς». Ο Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της νέας γενιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλα.

Η σχέση του Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2008 ενώ λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Μετά από δύο χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και μέχρι σήμερα είναι αχώριστοι.

«Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Όλα τα ζευγάρια έχουν περάσει και περνάνε σοβαρές κρίσεις. Προβλήματα υπάρχουν πάντα στις σχέσεις των ανθρώπων. Εμείς γιατί να διαφέρουμε; Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα. Είναι ζευγάρια που έχουν λύσει τις δυσκολίες τους».

«Ευτυχισμένα ζευγάρια είναι αυτά, που δεν είναι όλα ρόδινα»

Ο περήφανος πατέρας της 13χρονης Ισμήνης μιλά για το ντεμπούτο της, στην τηλεόραση. «Είδαμε την πρώτη της εμφάνιση στο Καφέ της Χαράς όλοι μαζί. Εγώ στην αρχή είχα αναστολή, όταν μου είπαν να συμμετάσχει. Με πιάνει εκείνο το βράδυ η Μαρία με την Ισμήνη και μου λένε, ότι ο Χάρης έκανε πρόταση στη μικρή να παίξει στη σειρά. Εγώ είπα να κάνει ό,τι θέλει, αφού είναι συνειδητή επιλογή της. Εμένα δε με ήθελε στα γυρίσματα, τη μαμά της, ναι. Δεν με ντρέπεται. Γνωρίζοντας ότι διδάσκω και σκηνοθετώ, ήθελε να τη δω. Σκέφτηκα να πω “όχι” για την Ισμήνη, επειδή αν είναι να κάνει κάτι σε αυτόν τον χώρο, πρέπει να αρχίσει από τώρα και να πάρει τις σωστές βάσεις», τόνισε ο ηθοποιός.

Σε μικρή ηλικία ο γνωστός ηθοποιός, ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο, γεγονός το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να έχει 60% κώφωση στο ένα αφτί.

 «Ακόμα θυμάμαι τι συνέβαινε στο νοσοκομείο και τον πόνο και τις εικόνες που δεν έχει ένα παιδί. Ένα παιδί τις κρατάει. Πέρασα μία πολύ σπάνια αρρώστια. Νομίζω με δυνάμωσε και μου δημιούργησαν άμυνες. Δηλαδή δεν μπορώ να κάτσω και να ακούω τι μπορεί να σχολιάζει ο καθένας. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για εμένα το συγκεκριμένο γιατί δεν το ξέρουν οι γονείς μου αλλά πάντα ζούσα με τον φόβο να μην το ξαναπάθω, μέχρι να δούμε τι συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά γιατί πολλοί άνθρωποι περνούν διάφορα και δεν το ξέρει κανείς. Έτυχε και το ανέφερα κάποια στιγμή σε μια συζήτηση».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα η οποία τον απείλησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «αν δεν έρθεις μαζί μου, τελείωσες».

https://streamable.com/6gf7o2
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...