fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΓΑΛΛΙΑ: Μαθητής μαχαίρωσε και σκότωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη

ΓΑΛΛΙΑ: Μαθητής μαχαίρωσε και σκότωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη

-

Μαθητής μαχαίρωσε και σκότωσε καθηγήτρια μέσα στην τάξη σε ιδιωτικό καθολικό σχολείο της Γαλλίας. Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία ένας 16χρονος μαθητής μαχαίρωσε στο στήθος και σκότωσε την καθηγήτρια Ισπανικών του στο ιδιωτικό καθολικό λύκειο Saint-Thomas d’Aquin στο Saint-Jean-de-Luz.

Ο μαθητής σηκώθηκε στη μέση του μαθήματος, κρατώντας το φονικό όπλο κρυμμένο σε χαρτί. Πρώτα μπλόκαρε την πόρτα της αίθουσας προτού κινηθεί προς την καθηγήτρια και τη μαχαιρώσει στο στήθος. Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι μαθητές έφυγαν πανικόβλητοι από την τάξη.

Η εισαγγελία επιβεβαίωσε ότι η 50χρονη δασκάλα πέθανε από τα τραύματα που της κατάφερε ο δράστης, ενώ λίγα λεπτά μετά την επίθεση ο υπουργός Εθνικής Παιδείας, Pap Ndiaye, ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στον τόπο του εγκλήματος.

«Νιώθω απέραντη θλίψη μετά τον θάνατο της καθηγήτριας στο λύκειο Saint Thomas d’Aquin στο Saint-Jean-de-Luz. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά της, τους συναδέλφους της και τους μαθητές της. Θα μεταβώ χωρίς καθυστέρηση στον τόπο του συμβάντος», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Παιδείας στο Twitter.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: