fbpx
20.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΝΟΥ: Η περιπέτεια υγείας της 15χρονης αθλήτριας -Η συγκλονιστική συνέντευξή της...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΝΟΥ: Η περιπέτεια υγείας της 15χρονης αθλήτριας -Η συγκλονιστική συνέντευξή της μητέρας-Γιατί χρειάζονται απινιδωτές στα γήπεδα (Όλη η συνέντευξή-Βίντεο)

-

Μια συγκλονιστική ιστορία προβλήθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία μιλά για την 15χρονη Βασιλική Κόμνου, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τάκη Κόμνου και της γυμνάστριας Ελένη Τσώνη, η οποία έφυγε από την ζωή πριν ακόμη κλείσει τα 15 της χρόνια. Η μικρή ήταν μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό.

Ήταν 1η Ιουνίου 2019 όταν η καρδούλα της 15χρονης Βασιλικής Κόμνου σταμάτησε να χτυπά ξαφνικά, την ώρα που γέμιζε την οικογένεια και τους φίλους της υπερηφάνεια με τις ποδοσφαιρικές της επιδόσεις. Η μητέρα της αθλήτριας, Ελένη Τσώνη, γεμάτη μνήμες και με πόνο αβάσταχτο στην ψυχή της, μίλησε στη Ζήνα για το κενό που άφησε πίσω της η λατρεμένη της κόρη και μοιράστηκε μαζί μας τις ώρες αγωνίας που πέρασε όσο η μικρή αθλήτρια “πάλευε” στο νοσοκομείο.

Η κ. Ελένη μίλησε και για τον σύλλογο που δημιούργησε στη μνήμη της κόρης της με σκοπό να στηρίξει παιδιά με καρδιολογικά προβλήματα. Η μητέρα της ίδρυσε τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» Βασιλικής Κόμνου, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να αγοραστούν απινιδωτές για αθλητικούς συλλόγους και σχολεία στη μνήμη της 15χρονης αθλήτριας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: