ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΜΝΟΥ: Η περιπέτεια υγείας της 15χρονης αθλήτριας -Η συγκλονιστική συνέντευξή της μητέρας-Γιατί χρειάζονται απινιδωτές στα γήπεδα (Όλη η συνέντευξή-Βίντεο)

Μια συγκλονιστική ιστορία προβλήθηκε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η οποία μιλά για την 15χρονη Βασιλική Κόμνου, κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Τάκη Κόμνου και της γυμνάστριας Ελένη Τσώνη, η οποία έφυγε από την ζωή πριν ακόμη κλείσει τα 15 της χρόνια. Η μικρή ήταν μια από τις καλύτερες αθλήτριες στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, με προτάσεις από το εξωτερικό.

Ήταν 1η Ιουνίου 2019 όταν η καρδούλα της 15χρονης Βασιλικής Κόμνου σταμάτησε να χτυπά ξαφνικά, την ώρα που γέμιζε την οικογένεια και τους φίλους της υπερηφάνεια με τις ποδοσφαιρικές της επιδόσεις. Η μητέρα της αθλήτριας, Ελένη Τσώνη, γεμάτη μνήμες και με πόνο αβάσταχτο στην ψυχή της, μίλησε στη Ζήνα για το κενό που άφησε πίσω της η λατρεμένη της κόρη και μοιράστηκε μαζί μας τις ώρες αγωνίας που πέρασε όσο η μικρή αθλήτρια “πάλευε” στο νοσοκομείο.

Η κ. Ελένη μίλησε και για τον σύλλογο που δημιούργησε στη μνήμη της κόρης της με σκοπό να στηρίξει παιδιά με καρδιολογικά προβλήματα. Η μητέρα της ίδρυσε τον Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ» Βασιλικής Κόμνου, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να αγοραστούν απινιδωτές για αθλητικούς συλλόγους και σχολεία στη μνήμη της 15χρονης αθλήτριας.

Hot this week

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Συγκίνηση στην πρώτη βραδιά θεατρικών αναγνώσεων στη μνήμη της

Τρία νέα θεατρικά έργα, έξι ηθοποιοί και ένα κοινό...

ΡΑΦΑΕΛΑ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ: Στην κατηγορία Open του διεθνούς τένις με τροχοκάθισμα-Εκπροσωπεί την Κύπρο

Σημαντικό βήμα στην αγωνιστική της πορεία έκανε η Ραφαέλα...

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Μητέρα έτρεξε γυμνόστηθη μετά τη μαστεκτομή – «Οι ουλές μου είναι η απόδειξη ότι έζησα»-

Την πρώτη φορά που άλλαξε ρούχα σε αποδυτήρια μετά...

ΗΠΑ: Οι κάλπες έγραψαν ιστορία – Οι ελληνικές έδρες και τα πρόσωπα που έσπασαν φραγμούς-(Βίντεο)

Η πρώτη μαύρη γυναίκα κυβερνήτης, δύο ιστορικές νίκες για...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύγκρουση στα φώτα τροχαίας – Τραυματίστηκε ηλικιωμένος οδηγός-(Βίντεο)

Με τον τραυματισμό ηλικιωμένου οδηγού κατέληξε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων...

ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΟΣ: Έφυγε ο λινοτυπίστας που έζησε τα ωραία χρόνια των ΜΜΕ – Το τελευταίο αντίο

Στις αίθουσες των εφημερίδων υπάρχουν άνθρωποι που το όνομά...

Related Articles

Popular Categories