Σάββατο, 24 Ιανουαρίου, 2026
6.1 C
Cyprus

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΤΕΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΟΥ» (βίντεο)

Την δική της απάντηση για το σάλο που δημιούργησε το βίντεο που ανάρτησε η πολιτευτής στη Θεσσαλονίκη Αφροδίτη Λατινοπούλου, το οποίο μιλά για τρίχες.

Όπως ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμαλα Χάρις, η οποία εμφανίζεται σε φωτογραφίες με τρίχες στη μασχάλη «Αυτό που εξόργισε είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα φαινόμενο από το εξωτερικό το οποίο έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Αυτό που με ενοχλεί κυρίως είναι ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτά… Θέλω  πάντα να είμαι ειλικρινής, αν έβγαινα να πω ότι μετάνιωσα γι’ αυτό το βίντεο δεν θα ήταν αλήθεια, αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν λίγο πιο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα τα οποία είπα έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευτεί τα λόγια μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιες εικόνες, ενώ οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες και αυτό είναι που θα πρέπει να προβάλλεται. Είμαστε σε μια δημοκρατία και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω ότι μια τέτοια εικόνα δεν μου αρέσει από την γυναίκα. Κάθε γυναίκα δίνει μια μάχη στη ζωή της και αυτό πρέπει να προβάλουμε. Υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουν οι γυναίκες. Το ότι μια εικόνα, το μόνο που θέλει να αναδείξει είναι η τριχωτή μασχάλη ή μια ατέλεια στο σώμα της, θεωρώ ότι είναι λίγο για μια γυναίκα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δέχτηκε bullying αλλά και απειλές κατά της ζωής της «Το bullying που δέχτηκα, οι απειλές κατά της ζωής μου και σε μένα και στην οικογένειά μου… Εγώ σε αυτό το βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι πρόσβαλλα κανέναν και πραγματικά αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν αυτά που είπα, είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη, αλλά το νόημα δεν ήταν αυτό του βίντεο. Έχω κι εγώ ατέλειες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Προκάλεσα σοκ το ξέρω. Το έκανα γιατί όπως ποστάρω κι άλλα βίντεο, ένα ήταν κι αυτό, γιατί ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ σε ένα επίκαιρο θέμα. Συγκεκριμένες οργανωμένες μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν κάποια πράγματα. Αφού όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι, εγώ ρωτάω γιατί με έβρισαν επειδή είπα την άποψή μου ή γιατί με απείλησαν».

https://streamable.com/92z1zq

Hot this week

ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Έσωσαν σκυλάκι που κινδύνευε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-(Φώτο)

Ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέφερε με ασφάλεια ένα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος Ελληνοκύπριος καταζητείται για απόπειρα φόνου και ληστεία-(Φώτο)

Η Αστυνομία καταζητεί 30χρονο Ελληνοκύπριο, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης...

ΠΑΦΟΣ: Ο στρουθοκάμηλος που έγινε viral – Ένα ασυνήθιστο αλλά επικίνδυνο περιστατικό-(Βίντεο)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί στην επαρχία Πάφου,...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ο Ευρωβουλευτής που φαίνεται να μη γνωρίζει τι είναι τα νοητικά προβλήματα-(Βίντεο)

Υπάρχουν στιγμές που μια φράση λέει περισσότερα απ’ όσα...

Topics

ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ: Έσωσαν σκυλάκι που κινδύνευε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα-(Φώτο)

Ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέφερε με ασφάλεια ένα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: 30χρονος Ελληνοκύπριος καταζητείται για απόπειρα φόνου και ληστεία-(Φώτο)

Η Αστυνομία καταζητεί 30χρονο Ελληνοκύπριο, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης...

ΠΑΦΟΣ: Ο στρουθοκάμηλος που έγινε viral – Ένα ασυνήθιστο αλλά επικίνδυνο περιστατικό-(Βίντεο)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί στην επαρχία Πάφου,...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Νέα χιονόπτωση χαρίζει όμορφες εικόνες-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος καταγράφει η κάμερα...

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές όλη τη νύχτα – Στοίχημα να γεμίσουν τα φράγματα

Ένα όμορφο πρωινό χάρισαν οι βροχές που έπεφταν σε...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρόπουλο Διευθυντή του CIIM Bioeconomia Center

Με βαθιά θλίψη το Πανεπιστήμιο Λεμεσού εξέδωσε ανακοίνωση, αποχαιρετώντας...

Related Articles

Popular Categories