fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Ο στρατός απεγκλώβισε 1.800 πολίτες που παρέμειναν για ώρες στα...

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ: Ο στρατός απεγκλώβισε 1.800 πολίτες που παρέμειναν για ώρες στα αυτοκίνητα τους -Η επιχείρηση συνεχίζεται (Φώτο)

-

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, κινητοποίηση προχώρησε ο στρατός για να βοηθήσει τους εγκλωβισμένους πολίτες οι οποίοι μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν στην Αττική οδό.

Στελέχη του στρατού Ξηράς της Ελλάδας αλλά και σπουδαστές της σχολής Ευελπίδων σύμφωνα με τα αθηναϊκά πρακτορεία μοίραζαν στους οδηγούς τρόφιμα, νερά και κουβέρτες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σήμερα το πρωϊ κάνοντας ένα απολογισμό για την επιχείρηση στην Αττική Οδό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου της Ελλάδας, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα.

Όπως είπε 1.200 οχήματα παραμένουν στην Αττική Οδό και «θα γίνει μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν και αυτοί αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο». Ειδικά για την Αττική Οδό και την διαχείρισή της από την εταιρεία ο κ. Οικονόμου είπε ότι «κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή». Παράλληλα εξήγγειλε πως «ό,τι πρέπει να γίνει για τις κυρώσεις αλλά και για αποζημιώσεις η προσπάθεια θα γίνει με όλους τους τρόπους».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: