fbpx
28.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΡΤΕΜΙΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου θα φτιάξει πολυχώρο εις μνήμη του...

ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου θα φτιάξει πολυχώρο εις μνήμη του Αλκίνοου-Σήμερα θα γίνονταν 12 χρόνων

-

O Αλκίνοος Αρτεμίου γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 9 Φεβρουαρίου 2012. Σήμερα, ημέρα των γενεθλίων του, ο πατέρας του Άρτεμις Αρτεμίου, σε ανάρτησή του διευκρινίζει ότι σήμερα μεταξύ άλλων θα πάει να συζητήσει για τον πολυχώρα που θέλει να φτιάξει το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου στο πάρκο που παραχώρησε ο Δήμος.

«Ο Αλκίνοος θα γινόταν 12 χρόνων σήμερα. “Ευτυχώς ρε παπά που δεν θα βρέχει. Να ψήσουμε χωρίς πιάτα. Μάμα,.. .. πε του θείου να φέρει πάγο γιατί ο παπάς πάλε εν να ξιάσει”. Από το πρωί θα μας έβαζε καθήκοντα.

Τα κεραστικά για το σχολείο θα τα φρόντιζε ο ίδιος. Φέτος, θα ήταν τελειόφοιτος. Μαγκάκι που θα ήθελε να ελέγξει ότι όλα θα ήταν εντάξει για τους φίλους του. Μικρή αλλαγή σχεδίων όμως.

Δεν θα ψήσουμε σήμερα, αύριο όμως. Σήμερα θα πάει ο Μάριος να αναπτύξει εκ μέρους του Ιδρύματος τους θανάσιμους κινδύνους που θα δημιουργήσουν τα εργοτάξια οικοδομών πλησίον της Παιδοογκολογικής κλινικής. Εγώ θα πάω στο Πανεπιστήμιο Κύπρου να συζητήσουμε για τον πολυχώρο που θέλει να φτιάξει το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου στο πάρκο που μας παραχώρησε ο Δήμος.

Μικρή αλλαγή σχεδίων…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: