Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
7.2 C
Cyprus

ΑΠΑΓΩΓΗ: Σκηνοθέτησε ότι τον κρατούσαν για να περάσει το βράδυ με την ερωμένη του-Η Αστυνομία ζητά αποζημίωση

- Advertisement -

Κουτοπόνηρος στάθηκε ένας Αστραλέζος που ονομάζεται Πωλ Λέρα από τη Νότια Ουαλία, ο οποίος για να περάσει μια νύχτα πάθους με την ερωμένη του σκηνοθέτησε την απαγωγή του.

Ο 35χρονος θα πληρώσει τη φαντασία του ένας Αυστραλός, ο οποίος καλείται τώρα να αποζημιώσει την αστυνομία καθώς σκηνοθέτησε την απαγωγή του προκειμένου να καλύψει την απιστία του. Στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ο Λέρα έστειλε μήνυμα στη σύντροφό του ισχυριζόμενος ότι τον είχαν απαγάγει και ότι οι απαγωγείς θα τον κρατούσαν μέχρι το πρωί.

Στη συνέχεια, η σύντροφός του επικοινώνησε με την αστυνομία στην περιοχή Lake Illawarra, η οποία βρήκε τον Λέρα στο φορτηγό του στη γενέτειρά του, Dapto, το επόμενο πρωί. Τώρα, ένα δικαστήριο διέταξε τον 35χρονο να πληρώσει 16.218 δολάρια Αυστραλίας στην αστυνομία της ΝΝΟ για τις δαπάνες της έρευνας.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι αστυνομικοί αφιέρωσαν περισσότερες από 200 ώρες αστυνομικής δουλειάς διερευνώντας τον ισχυρισμό του Λέρα για απαγωγή με κόστος 16.218 δολάρια για μισθούς και απόκτηση τηλεφωνικών αρχείων. Η τοπική εφημερίδα Illawarra Star ανέφερε ότι ο Λέρα είχε αρχικά ισχυριστεί ότι είχε συλληφθεί από μια ομάδα άγνωστων ανδρών της Μέσης Ανατολής που αργότερα τον άφησε να φύγει.

Ο δικηγόρος του Λέρα, που υποχρεώθηκε και σε κοινωνική εργασία, είπε ότι ο πελάτης του έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο αποκατάστασης» μετά το αδίκημα και ότι «συνεχίζει να απολαμβάνει την υποστήριξη της οικογένειας και της συντρόφου του και επιθυμεί να προχωρήσει στη ζωή του ως παραγωγικό μέλος της κοινότητας».
 

Πηγή: skai.gr

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories