37.7 C
Nicosia
Σάββατο, 9 Αυγούστου, 2025
ΑρχικήNEWSΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Το πιο ζεστό κλικ στη Βάσα Κοιλανίου – Μαζί με...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Το πιο ζεστό κλικ στη Βάσα Κοιλανίου – Μαζί με την ομάδα του καλύπτει τη βάπτιση ενός μικρού κοριτσιού

-

Εδώ και χρόνια, ο φωτογράφος Αντώνης Αντωνίου βρίσκεται παντού. Τρέχει με την κάμερα του να καλύψει γεγονότα, να αποτυπώσει στιγμές, να καταγράψει πρόσωπα και ιστορίες. Μέσα από τον φακό του, ο κόσμος τον έχει γνωρίσει ως τον επαγγελματία που ξέρει να αποτυπώνει τη στιγμή, αλλά όσοι τον ξέρουν προσωπικά γνωρίζουν πως πίσω από την τεχνική του κρύβεται μια μεγάλη καρδιά.

Μαζί με την ομάδα του, θα καλύψει εξολοκλήρου τα έξοδα φωτογράφησης και κινηματογράφησης της βάπτισης ενός μικρού παιδιού που έζησε τη λαίλαπα της φωτιάς στη Βάσα Κοιλανίου — ένα χωριό που επλήγη σκληρά από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλευρό του θα βρεθούν ο κινηματογραφιστής Θεόδωρος Έλληνας, ο μοντέρ Δημήτρης Γρηγοριάδης και η PCS Print για την εκτύπωση των φωτογραφιών και του άλμπουμ.

Ο Αντώνης Αντωνίου δεν είναι άγνωστος σε κανέναν από εμάς. Για χρόνια, μέσα από τον Όμιλο «Φιλελεύθερος», έχει καλύψει αμέτρητες κοινωνικές, φιλανθρωπικές και κοσμικές εκδηλώσεις. Πάντα γελαστός, με το χιούμορ του και μια προσιτή στάση, ποτέ δεν αρνήθηκε να προσφέρει βοήθεια όταν κάποιος τη χρειαζόταν — είτε σε ένα μεγάλο δημόσιο γεγονός είτε σε μια προσωπική στιγμή.

Με την κάμερα στο χέρι, τρέχει να αποτυπώσει στιγμές, να «ζωντανέψει» πρόσωπα και να δημιουργήσει εικόνες που μιλούν πιο δυνατά από κάθε λέξη. Πάντα πίσω από τις κάμερες, χωρίς να ψάχνει για προβολή, αυτή τη φορά όμως η πράξη του μίλησε από μόνη της — πιο δυνατή και αληθινή από κάθε λήψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ: Αναδεικνύει την κυπριακή κληρονομιά και στηρίζει Κύπριους δημιουργούς με...

Η διεθνούς φήμης μοντέλο και ακτιβίστρια Σοφία Χατζηπαντελή απαθανατίστηκε πρόσφατα στους δρόμους της Λάρνακας φορώντας ένα μοναδικό φουλάρι του Κύπριου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Παντελίδη,...