fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑ ΖΩΗΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑ ΖΩΗΣ

-

Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής της χάρισε σήμερα 17 Φεβρουαρίου ο Θεός και για αυτό η Αντιγόνη Λουκά με πίστη τον ακολουθεί πιστά. Η γνωστή δημοσιογράφος η οποία με την πάροδο του χρόνου αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στην ζωή της, και ένα από αυτό ήταν ο καρκίνος, με θέληση και με πίστη νίκησε την νόσο για χάρη του μικρού της γιου, Μιχαήλ.

Η Αντιγόνη Λουκά με τον σύζυγό της, Στέλιο και τον μικρό Μιχαήλ

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της, η Αντιγόνη Λουκά διευκρινίζει τους λόγους που νιώθει ότι η είναι η πιο ευτυχισμένη μανούλα σε όλη τη γη, έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό βλαστάρι της, στέλνοντας, παράλληλα τις ευχές της και μέσω του διαδικτύου.

Το “θαύμα” της Αντιγόνης Λουκά

«Η πιο όμορφη μέρα του Φεβρουαρίου σήμερα, ξεκινά! Από την καρδιά μου “ξεχύνεται” μια λάμψη, λες κι είναι μαγική.. γιατί, είμαι σήμερα η πιο ευτυχισμένη μανούλα σε όλη τη γη!! Σαν σήμερα, τέσσερα χρόνια πριν, αγόρι μου, ήρθες στη ζωή. Πριν από τρία χρόνια ακριβώς, το δυνατό σου κλάμα πλημμύρισε απέραντη ευτυχία τη ζωή μας! Μοιάζει σαν χθες. Σαν χθες σε κρατούσα μέσα στην αγκαλιά μου, σαν πορσελάνινο μπιμπελό. Κι όμως είσαι πια ένα όμορφο και γλυκό αντράκι που τρέχεις, γελάς, μιλάς πολύ και επιβάλλεις την οικογενειακή τάξη!!

Χρόνια πολλά, αγόρι μας!! Να ζήσεις, καρδούλα μας, σαν τα ψηλά βουνά!! Σου ευχόμαστε , να είσαι πάντα γερός, δυνατός, χαμογελαστός και δυναμικός!! Να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της ζωής σου, να χαίρεσαι, να γελάς και να κοιτάζεις ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορείς! Να τολμάς να ζεις τα όνειρά σου και να διεκδικείς τα “θέλω” σου. Να αγωνίζεσαι για τα ιδανικά και τα “πιστεύω” σου. Κυρίως, να ακολουθείς το δρόμο της καρδιάς, γιατί η καρδιά μας είναι ο μόνος οδηγός για να φτάσουμε στα μονοπάτια της ευτυχίας. Να κάνεις τη δύναμή σου πίστη σε ένα καλύτερο αύριο και να προσπαθήσεις να φτιάξεις το αύριο που ονειρεύεσαι.

Με πάθος, πείσμα, υπομονή, επιμονή, δυναμισμό. Η ζωή, να θυμάσαι, σου ανήκει και είναι στο χέρι σου να την κάνεις πιο όμορφη.  Εύχομαι, κάθε σου βήμα να είναι φωτεινό. Εύχομαι, να είναι άνοιξη η ζωή σου και γεμάτα χρώματα τα όνειρά σου. Και να μη φοβάσαι, να αγαπάς πολύ και να δίνεσαι με πάθος σε ό,τι αγαπάς αληθινά!  Σε ευχαριστώ, αγόρι μου, για την απέραντη χαρά και το γέλιο που μας χαρίζεις και κάνεις την κάθε μας μέρα ξεχωριστή και μοναδική! Κι ευχαριστώ τον Θεό που σε έφερε στη ζωή μας, γιατί είσαι, πράγματι, “θείο δώρο”.

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑ. Η μανούλα που τόσο μου αρέσει όταν μου το λες και ο παπάκης σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου με την βοήθεια του Θεού. Σε ευχαριστώ που με τις δικές σου αγνές προσευχές που έφτασαν στο Θεό και την Παναγία έγινα καλά μετά την περιπέτεια της υγείας μου, και έτσι είμαι εδώ και γιορτάζουμε τα γενέθλια σου. Δοξάζω το όνομα του Θεού και της Παναγίας  

Μέσα στο μυαλό μου ζω ξανά και ξανά το θαύμα της ζωής. Συναισθήματα απόλυτης και ολοκληρωτικής ευτυχίας. Συναισθήματα πληρότητας και χαράς. Για κάθε μάνα η στιγμή που φέρνει στον κόσμο το μωράκι της είναι μοναδική και ανεπανάληπτη.  Χρόνια σου πολλά, γιε μας!! πρίγκιπά μας, σε λατρεύουμε !! Ως τον ουρανό, ως το φεγγάρι, ως τα αστέρια…..!!!».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...