22.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: Φωτογραφήθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS-Μαζί με την Στέλλα...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΣΑΒΙΑ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ: Φωτογραφήθηκαν για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS-Μαζί με την Στέλλα Μιχαηλίδου, Αννα-Μαρία Ευτυχίου και Αντιγόνη Μιχαήλ (Φώτο)

-

Μια φωτογράφηση αλληλεγγύης, προσφοράς και ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα HIVAIDS πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και η Βουλευτής Σάβια Ορφανίδου. Μαζί τους ήταν η πρόεδρος του ΚΥΦΑ Στέλλα Μιχαηλίδου, η δημοσιογράφος Άννα-Μαρία Ευτυχίου και η Ακαδημαϊκός Αντιγόνη Μιχαήλ.

Θέλοντας να προβάλλουν το μήνυμα STOP HIV STIGMA AND DISCRIMINATION οι κυρίες του κοινοβουλευτικού σώματος μαζί με την Στέλλα Μιχαηλίδου, Άννα -Μαρία Ευτυχίου και Αντιγόνη Μιχαήλ έστειλαν προς όλους το συγκεκριμένο μήνυμα. Ο ιός HIV πλέον ελέγχεται με την τήρηση της σωστής φαρμακευτικής αγωγής και οι φορείς μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, αλλά μεγαλύτερη φετινή πρόκληση είναι να πολεμήσουμε και να νικήσουμε το Στίγμα και την Προκατάληψη τα οποία εξακολουθούν να υφίστανται έντονα στη χώρα μας.

Τις φετινές Εκστρατείες για το ΚΥΦΑ στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, η Εταιρεία MSD Cyprus, η ΟΠΑΠ Κύπρου και η RCB Bank. Τις εκστρατείες συντονίζει το ΚΥΦΑ σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας TREE CREATIVE ROOM, και σε συνεργασία με την Ομάδα της Yioli Aristotelous Studios για την παραγωγή των φωτογραφήσεων και των video. Παρακολουθήστε τις εκστρατείες και την ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/KYFAsupportcenter

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: