fbpx
32.5 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ

-

Ένα νέο hashtag κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο που προτρέπει το κοινό να προστατέψουν τα ζώα από τα απορρίμματά μας. Πριν μια εβδομάδα περίπου η βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού ανάρτησε μια φωτογραφία παροτρύνοντας το κοινό της Κύπρου, να κόψουν το λαστιχάκι.

Πρόκειται για το #κόψετολαστιχάκι που μας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στην καμπάνια και να κόψουμε το λαστιχάκι από τις μάσκες μας, διότι έχει παρατηρηθεί ότι πολλά ζώα και πτηνά μπλέκονται σε αυτό και ταλαιπωρούνται ακόμα και μοιραία. Η βουλευτής συμμετέχει στην εκστρατεία #κόψε το λαστιχάκι από τις μάσκες αλλά όχι να ρυπαίνουμε το περιβάλλον, ώστε να μην μπλεχτεί σε ένα πτηνό και να το δυσκολέψουν με συνέπεια τον θάνατο του.Είναι μια απλή χειρονομία που δεν στοιχίζει τίποτε αλλά μπορεί να σώσει τη ζωή πολλών ζώων.

«Ένας νέος κίνδυνος για το περιβάλλον και τις θάλασσες μας που πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσουμε πριν να είναι αργά είναι τα πανδημικά απορρίμματα.  Γάντια, μάσκες και ειδικά τα λαστιχάκια από τις μάσκες αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για το οικοσύστημα και τη θαλάσσια ζωή. Σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην καμπάνια #ΚόψεΤοΛαστιχάκι, πρωτοβουλία της #AllForBlue organization.  Μια απλή διαδικασία ευαισθητοποίησης και πράξης για να σώσουμε τη ζωή πολλών ζώων στη #Λάρνακα και στην Κύπρο μας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΣΜΑ: Θεατρική παράσταση για την 4χρονη-Όλοι μαζί μια γροθιά

Η τετράχρονη Ελευθερία Κοσμά ζητά την στήριξη όλων των πολιτών ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια. Για...