fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΑΙΜΙΛΙΑ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ: «Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΔΕΝ...

ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΕΝΕΒΕΖΟΥ: «Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΡΙΚ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ (βίντεο)

-

H «σιδηρά κυρία» της τηλεόρασης, Αιμιλία Κενεβέζου απέρριψε πρόταση πριν από χρόνια για να μετέβη στην Ελλάδα. Η πρόταση ήταν από το Mega Ελλάδος αλλά η ίδια προτίμησε να μείνει στην Κύπρο δηλώνοντας ότι «είχα πρόταση, δύο φορές, αλλά δεν το τόλμησα…Ήμουν ήδη αρκετά καλά εδώ…Ήταν όλα στρωμένα επαγγελματικά».

Η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου Ειδήσεως βρέθηκε στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για την καριέρα της, την απόλυση της από το ΡΙΚ, την βομβιστική επίπεδο που έγινε με στόχο τον πατέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να την απολύσουν από το ημικρατικό κανάλι και μετά από δέκα χρόνια να πάρει ένα χαρτί απόλυσης.

«Με προειδοποιοYσαν Oτι θα σε διΩξουν και ελεγα γιατι να με διωξουν. Θεωρω οτι προσεφερα αρκετα στο ΡΙΚ. Νομιζω πρεπει να ημουν απο τους πρωτους που βρεθηκα στη θεση του κανιβαλισμου στην αγορα…»

«Δεν περίμενα να φτάσουν στην απόλυση. Ο μισθός που έπαιρνα στο ΡΙΚ είχε γίνει το κουτσομπολιό της χώρας…Πόσα παίρνω και γιατί τα παίρνω…Λες και τα έκλεψα…Με προειδοποιούσαν ότι θα σε διώξουν και έλεγα γιατί να με διώξουν. Θεωρώ ότι προσέφερα αρκετά στο ΡΙΚ. Νομίζω πρέπει να ήμουν από τους πρώτους που βρέθηκα στη θέση του κανιβαλισμού στην αγορά… Με προειδοποιούσαν, πίεζαν να δεχθώ περαιτέρω μειώσεις στον μισθό μου, πέρα από αυτές που είχαν επιβληθεί σε όλο τον δημόσιο τομέα…Είχα δεχθεί ήδη τις μειώσεις όπως όλοι στο ΡΙΚ και στον δημόσιο τομέα. Θα ήμουν ο μόνος δημόσιος υπάλληλος στην Κύπρο που θα δεχόμουν περαιτέρω μείωση. Δεν το αποδέχθηκα και με απέλυσαν. Κινήθηκα νομικά και έκλεισε η υπόθεση εξωδικαστικά υπέρ μου».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι ακούγονται πολλά όσον αφορά την τηλεόραση στην Ελλάδα «Ακούγονται πολλά όσα γίνονται σε αυτό τον επαγγελματικό χώρο και μάλιστα σκέφτηκα καλύτερα «πρώτη στο χωριό και δεύτερη στην πόλη…Κάπως έτσι πρέπει να λειτούργησα, ενώ πριν έλεγα θέλω να το δοκιμάσω, την ώρα που ήρθε μπροστά μου δεν άρπαξα τη ευκαιρία». Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την Αθήνα την οποία λατρεύει ενώ αναφέρθηκε και για τη πρόταση γάμου χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει πώς της έκανε πρόταση ο Γιώργος Σταματάρης «δεν θέλω να το μοιραστώ…έγινε πολύ όμορφα…Δεν είναι κάτι πονηρό κύριε Τρύφωνος».

«Δεν εχουμε περασει κριση στον γαμο μας. Αυτα τα καθημερινα ναι, ενταξει. Κριση πραγματικη οχι. ΛΟγω του ΜΑρκου Ηρθαμε πιο κοντΑ».

Η ίδια ανάφερε ότι δεν έχει περάσει κρίση στο γάμο της ενώ ο γιος της ο Μάρκος τους έφερε πιο κοντά ως ζευγάρι. «Δεν έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας. Αυτά τα καθημερινά ναι, εντάξει. Κρίση πραγματική όχι. Λόγω του Μάρκου ήρθαμε πιο κοντά. Σηκώνομαι και εγώ το πρωί όταν ετοιμάζεται ο μικρός, πριν τον πάρει ο Γιώργος και το μεσημέρι τρώμε στα γρήγορα πριν να φύγω». Η Αιμιλία Κενεβέζου δεν νοιώθει ενοχές ως μητέρα για τα δύσκολα ωράρια που έχει αφού έχει εξηγήσει στο μικρό ότι αυτή είναι η δουλειά της μαμάς και αυτά είναι τα ωράρια της. «Την τελευταία φορά μου είπε, έχουμε μόνο το Σαββατοκύριακο να επικοινωνούμε εμείς οι δύο…».

Ο εννιάμισι χρονών γιος της, την βλέπει στην τηλεόραση «Ναι με βλέπει…δεν κάθεται αφοσιωμένο θα δει το δελτίο, στα πεταχτά. Ή ίδια πάει στο σπίτι αργά γύρω στις 10.15 «Ούτε ταινία να βάλω να δω δεν μπορώ να συγκεντρωθώ, μπορεί να δω κανένα ριάλιτι  για να με χαλαρώσει…Στην τηλεόραση δεν ακυρώνω τίποτε…Εάν δεν μου άρεσε ο χώρος της τηλεόρασης δεν θα τον υπηρετούσα…Το δελτίο του Άλφα είναι διαφορετικό…Θεωρώ ότι είναι διαφορετικό…είναι φρέσκο, σύγχρονο δελτίο…»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: