16.4 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΤΥΧΙΟΥ: ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ

-

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα 31 Ιανουαρίου η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια της ενημερωτικής εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι» του ΣΙΓΜΑ στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμα, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι της ευχήθηκαν για τα γενέθλια της.

Η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Ευτυχίου γιορτάζει τα γενέθλια της, σήμερα χωρίς όμως να μπορεί να τα γιορτάσει όσο θα ήθελε, μαζί με τους στενούς της φίλους, λόγω του κορονοϊου. Ωστόσο, η ίδια στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα διευκρινίζοντας ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

«Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι! Σας ευχαριστώ ολόψυχα για τις ευχές και τα μηνύματα σας για τα γενέθλια μου. Ανταποδίδω υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.  Μετά από αρκετό καιρό, υπολόγιζα φέτος έτσι για αλλαγή να έκανα ένα ωραίο πάρτυ για στενούς φίλους με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με κολλητούς φίλους τραγουδοποιούς (Νικόλας Πισιας) εάν ήταν εφικτό και να έσβηνα τούρτα με τον γιο μου.  Μόνο το τελευταίο θα είναι εφικτό και για μένα το σημαντικότερο. Ο Θεός ξέρει καλύτερα. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.  Κάποια στιγμή εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου να μπορούμε όλοι, ανέμελα να περνάμε όμορφα, αγαπημένα και να συμμετέχουμε ή να προσφέρουμε χαρά σε όσους δυσκολεύονται να το καταφέρουν.  Αγάπη και φως για όλο τον κόσμο».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: