ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: MIΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ

Το δικό της λιθαράκι στον πολιτισμό θα βάλει με την πρόταση της προς τον Δήμο Λάρνακας, η Βαλεντίνα Σοφοκλέους. Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός με την εισήγηση της, θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά άτομα να βρουν δουλειά στο χώρο του θεάτρου.

Όραμα της Βαλεντίνας Σοφοκλέους ήταν να δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα όπου με την επίβλεψη και καθοδήγηση της θα μπορούν να γίνουν μέλη νέοι τα οποία είναι άνεργα από το χώρο του θέατρου. Η πρόταση της η οποία έγινε αποδεχτή από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον υπεύθυνο της επιτροπής Πολιτισμού Άθω Καζαντζή, θα πάρει σάρκα και οστά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα όπου οι καλλιτέχνες της ομάδας θα ξεκινήσουν τις αναγνώσεις.

Σε δηλώσεις της, η ηθοποιός εξέφρασε την χαρά της, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, τον Άθω Κατζαντζή, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τον φίλο της Κώστα Μαννούρη για την στήριξη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι μέχρι στιγμής τριάντα άτομα συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα.

Hot this week

ΚΑΙΡΟΣ: Από τους 38°C στη δροσιά – Πώς αλλάζει το σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Αίθριος θα παραμείνει σε γενικές γραμμές ο καιρός σήμερα,...

Topics

ΚΑΙΡΟΣ: Από τους 38°C στη δροσιά – Πώς αλλάζει το σκηνικό τις επόμενες ημέρες

Αίθριος θα παραμείνει σε γενικές γραμμές ο καιρός σήμερα,...

Related Articles

Popular Categories