18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Θα βραβευθεί από το Βατικανό ο 10χρονος με σύνδρομο Down...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Θα βραβευθεί από το Βατικανό ο 10χρονος με σύνδρομο Down για τη συμμετοχή του στη σειρά Famagusta

-

Ο 10χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά “Famagusta”, θα βραβευθεί με το Διεθνές Βραβείο Κινηματογράφου – Θεάτρου (Κατηγορία Νέων) στο Βατικανό. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το ταλέντο και την αφοσίωση του μικρού Ανδρέα, ο οποίος, παρά το σύνδρομο Down, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την υποκριτική του ικανότητα.

Η ανάρτηση της μητέρας του Μηλίτσας, στο διαδίκτυο αποτυπώνει την περηφάνια και την αγάπη της για τον γιο της.

«Αγαπημένε μας Ανδρέα, μας κάνεις πολύ περήφανους. Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Με αυτά τα βραβεία δείχνουμε ότι τα παιδιά με σύνδρομο Down μπορούν να καταφέρουν πολλά, αρκεί να τους δώσουμε την ευκαιρία να το αποδείξουν»

Ο Ανδρέας σε μικρότερη ηλικία

Η βράβευση του Ανδρέα αποτελεί ένα σημαντικό μήνυμα για όλους μας: η ευκαιρία και η υποστήριξη μπορούν να ανοίξουν δρόμους για θαυμαστές επιτυχίες, ανεξαρτήτως προκλήσεων. Το παράδειγμα του μικρού Ανδρέα μας υπενθυμίζει τη δύναμη της ελπίδας και της επιμονής, αποδεικνύοντας ότι όλοι έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε αν μας δοθούν οι σωστές ευκαιρίες.

Με βραβείο Κινηματογράφου και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όμως θα βραβευθούν και οι δημιουργοί της σειράς Famagusta οι Αντρέας Γεωργίου, Κούλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου. Η τελετή που διοργανώνει το Ίδρυμα “VEXILLUM” & Τα Διεθνή Βραβεία VEXILLUM SCIACCA” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:30, στην Αίθουσα Διαλέξεων του Ποντιφικού Πανεπιστημίου Urbaniana στην πόλη του Βατικανό – οδός Urbano VIII, 16 – Ρώμη.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί υπό την παρουσία του Εξοχότατου Καρδιναλίου Raymond Leo Burke Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος “Vexillum”, καθώς και εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: