fbpx
16.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Tα συναισθήματα του πατέρα του Λουκά-«Θα πάμε εκείνο το ταξίδι...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Tα συναισθήματα του πατέρα του Λουκά-«Θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία»-Για τρίτη φορά θα βγει νικητής

-

Θλίψη σε όλους προκάλεσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε για τρίτη φορά στο 11χρονο Λούκα Σταύρου, την ώρα που όλοι προσευχόμαστε να βγουν καθαρές οι αναλύσεις του. Όπως μας ανέφερε ο πατέρας του, ο Λούκας Σταύρου θα πραγματοποιήσει εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία που όλοι πιστέψαμε ότι δεν θα χρειαστεί.

Η ανάρτησή του πατέρα του Λούκα, Ανδρέα μας έκανε να δακρύσουμε αλλά ξέρουμε ότι ο Λούκας θα βγει και αυτή την φορά νικητής.

«Ώρα 13:30 …….Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου ….Μπαμπά γιατί κλαις? Που είναι η μαμά? Του είπα με τρεμάμενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία…….Και για αυτό το πράγμα κλαις? Ναι καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα…….Κλαίω και πονάω……….

Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!!!»

Να διευκρινίσουμε όπως είναι γνωστό το κράτος παρέχει οικονομική βοήθεια μόνο για την περίθαλψη του παιδιού και όχι για τους συνοδούς. Κανένας δεν γνωρίζει πόσο διάστημα θα χρειαστεί ο μικρός Λούκας να παραμείνει για θεραπεία στην Γερμανία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: