23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Πρώτος στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της ΕΔΕΚ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Πρώτος στην εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της ΕΔΕΚ

-

Ο Ανδρέας Αποστόλου, βουλευτής της ΕΔΕΚ, παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να κερδίσει την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, έχει λόγους να είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, έλαβε στήριξη και ψήφο από 8.438 ψηφοφόρους, που αντιστοιχούν σε σημαντικό ποσοστό των συνολικών 18.681 ψήφων που έλαβε η ΕΔΕΚ σε αυτές τις εκλογές. Αυτή η επίδοση αναδεικνύει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων προς το πρόσωπό του και τη σημασία του στον κομματικό χώρο, ακόμα και σε μια συνολική δύσκολη εκλογική αναμέτρηση για την ΕΔΕΚ.

Ο Ανδρέας Αποστόλου ευχαρίστησε θερμά τους ψηφοφόρους του μέσω ενός μηνύματος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξή τους.

«Θέλω να σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όχι για τις ψήφους, αλλά για την αγάπη που μου δώσατε όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως σήμερα. Θα συνεχίσω να σας υπηρετώ με αφοσίωση. Θέλω να συγχαρώ τους έξι ευρωβουλευτές που έχουν εκλεγεί αλλά και όλους όσους έχουν εκλεγεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είμαι δίπλα τους για το καλό της Κύπρου μας και των ανθρώπων μας.
Αγαπώ σας, όπως λέει και ο Φειδίας».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...