ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ: «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ

Εναντίον του Γιώργου Κιμούλη, ξέσπασε σε συνέντευξή της, η Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μίλησε με σκληρά λόγια για τον ηθοποιό σχετικά με τη δήλωσή του για τις καταγγελίες που βγαίνουν στην δημοσιότητα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα, η ερμηνεύτρια υπογράμμισε ότι την ενόχλησε η φράση που ξεστόμισε ο ηθοποιός λέγοντας «Καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου». Η ερμηνεύτρια θεωρεί τη συγκεκριμένη φράση ύβρη όχι μόνο προς την κ. Μπεκατώρου, αλλά για όλες τις γυναίκες.

«Για μένα ήταν τρομακτική ανακάλυψη κάποιων χαρακτήρων, γιατί κάποιους ανθρώπους που τους ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, τους είχαμε τοποθετήσει στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην τέχνη του θεάτρου».

 «Αν δεν κάνω λάθος, την είπε ο κύριος Γιώργος Κιμούλης. Πιστεύω ότι αποτελεί ύβρη όχι μόνο προς την κ. Μπεκατώρου, αλλά προς όλες τις γυναίκες. Η «μόδα Μπεκατώρου» υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει όσο υπάρχουν σχεδιαστές τέτοιου είδους δυστυχώς. Γι’ αυτό είμαι δίπλα σε όλους όσοι βρίσκουν το θάρρος να σπάσουν αυτόν τον κύκλο της σιωπής».

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η ίδια αναφέρει ότι πρέπει να υπάρξει μια σοβαρή συνέχεια, για να εξυγιανθεί νομικά και ηθικά ο οποιοσδήποτε χώρος.

«Τον πρώτο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη. Δηλώνω ότι είμαι κι εγώ μαζί τους και στηρίζω τα θύματα για όλα αυτά που συμβαίνουν. Θέλω να συγχαρώ την κ. Σοφία Μπεκατώρου που πραγματικά άνοιξε την καρδιά της και έφερε στο φως όλα αυτά τα φρικτά γεγονότα. Κανείς δεν φανταζόταν, ούτε καν η ίδια, τι πόρτα θα άνοιγε για την εξυγίανση. Αυτό που έκανε είναι συγκλονιστικό. Της δίνω 10 χρυσά μετάλλια γι’ αυτή της την κίνηση! Για μένα ήταν τρομακτική ανακάλυψη κάποιων χαρακτήρων, γιατί κάποιους ανθρώπους που τους ξέρουμε όλοι και δεν χρειάζεται να τους ονοματίσω, τους είχαμε τοποθετήσει στην καρδιά μας, στη ζωή μας, στην τέχνη του θεάτρου. Ξαφνικά ανοίγει μια, πως να την πω, χαράδρα, να την πω τρύπα, και αρχίζουν και πέφτουν άνθρωποι», καταλήγει χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Hot this week

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 58χρονης διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού – Συνελήφθη ο 44χρονος γαμπρός της για σεξουαλική κακοποίηση

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το Δικαστήριο, ενώ τεκμήρια και...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δύο συλλήψεις για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα – Υπό κράτηση και για το χρυσοχοείο

Δύο πρόσωπα ηλικίας 41 και 42 ετών συνελήφθησαν από...

Topics

ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ: 8 χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο – Καταδίκη μετά από εκδίκαση της υπόθεσης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Αμμοχώστου...

Related Articles

Popular Categories