ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Bήμα -Βήμα για στήριξη του Καραϊσκάκειου- Η απόσταση των 130 χιλιομέτρων που θα διανύσει ο εθελοντής-πεζοπόρος (Φώτο)

Με ακμαιότατο το ηθικό ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους πραγματοποιεί αυτή την ώρα πεζοπορία για τη οικονομική στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και την ενίσχυση του Αρχείου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η πεζοπορία ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Πάφου, στελεχών της Ε.Φ. και της πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έχει ως αφετηρία το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου. Μετά την δειγματοληψία η οποία έγινε για ενίσχυση του για ενίσχυση του αρχείου εθελοντών δοτών μυελού των οστών η οποία να σημειωθεί ότι θα επαναληφθεί την Πέμπτη στην Λεμεσό στο ξενοδοχείο Crowne Plaza και την Κυριακή κατά τον τερματισμό στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ο Αλέξης Σοφοκλέους συνοδεύεται από τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς και της πυροσβεστική με κύριο στόχο να εξευρεθούν και άλλοι δότες, με αυτό το σκοπό θα ενισχύσει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και να προσφέρει και εκείνος με τη σειρά του το δικό του λιθαράκι στην όλη προσπάθεια ώστε να βρεθεί θεραπεία για ανθρώπους που υποφέρουν από τον καρκίνο μέσα από μια απλή διαδικασία.

Hot this week

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Αντιδράσεις για στοίβα σκουπιδιών κοντά σε κατοικημένη περιοχή – Ζητούν παρέμβαση από το Δημαρχείο-(Φώτο)

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους η εικόνα εγκατάλειψης που...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο κοντά στα Φώτα Γαβριηλίδη – Έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαΐου...

ΣΚΟΝΗ: Μας «τσάκισε» η αποπνικτική ατμόσφαιρα – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αποπνικτική παραμένει η ατμόσφαιρα στην Κύπρο, με τη σκόνη...

BERENGARIA: Εξασφάλισε όλες τις άδειες και ξεκινά η αναγέννηση του ιστορικού ξενοδοχείου

Για δεκαετίες, το ιστορικό Berengaria στεκόταν σιωπηλό στην καρδιά...

Related Articles

Popular Categories