19.1 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» (βίντεο)

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» (βίντεο)

-

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε μια σπάνια συνέντευξη του που έδωσε στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη μίλησε για την πρώτη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή σε τραγικό δυστύχημα, για τη Εύη Βατίδου, για τους ομοφυλόφιλους αλλά και για την πέραση που έχει στις γυναίκες.

«Παντρεύτηκα στην ηλικία 32 ετών. Θα είχα μία άλλη ζωή και μία άλλη επαγγελματική εξέλιξη. Μετά από λίγες ημέρες του γάμου μου σκοτώθηκε η τότε σύζυγό μου σκοτώθηκε σε τραγικό ατύχημα. Έμεινα 20 χρόνια ελεύθερος αυτό με οδήγησε σε αποκλειστική απασχόληση με τη δικηγορία. Επέλεξε να μένω 10 χρόνια σε ξενοδοχείο για να μην πάω σπίτι. Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου. Όταν ένας άνθρωπος έμαθε να λειτουργεί μόνος είναι δύσκολο».

«Παντρεύτηκα ξανά στα 51 μου, 52 έκανα τα γιο μου και 55 την κόρη μου».

Μιλώντας για το γάμο του με την Εύη Βατίδου που έγινε όταν ήταν στην ηλικία των 51 ετών ο ίδιος διευκρινίζει τις δυσκολίες που πέρασε στο έγγαμο βίο τους και παραδέχτηκε ότι έφταιγε περισσότερο ώστε να λήξει ο γάμος του. «Ένας άνθρωπος σαν και εμένα είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με τις ανάγκες ενός αληθινού οικογενειάρχη. Παντρεύτηκα μία κοπέλα που πιθανώς είχε άλλα όνειρα. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε πολύ απλά καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Κακοί σύμβουλοι οδήγησαν σε μία ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, μου ζητούσαν τη μισή μου περιουσία, 25 εκατομμύρια. Δυστυχώς, για εκείνους δεν πήραν τίποτα. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ πικρή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου».

Ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ ξανά να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας «Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Όταν χώρισα ήμουν 56 ετών. Δεν με αδίκησε η φύση παρά τις προσπάθειες του Λαζόπουλου να με βγάλει κοντό. Ο συνδυασμός ενός επιτυχημένου επαγγελματικά ανθρώπου έλκει τις γυναίκες όμως είχα ένα μότο στη ζωή μου ότι όταν έχεις παιδιά απαγορεύεται να ξαναπαντρευτείς και να ξανακάνεις παιδιά. Τα παιδιά μου δεν είδα ποτέ καμία σχέση μου.

«Παντρεύτηκα μία κοπέλα που πιθανώς είχε άλλα όνειρα. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή»

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας για τα επαγγελματικά του ανέφερε ότι δεν έχει φοβηθεί ποτέ του για την ζωή του. «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ για τη ζωή μου και ας ήμουν δικηγόρος στις πιο σκληρές υποθέσεις της Ελλάδος. Δεν έχει ποτέ μετανιώσει για οποιανδήποτε υπόθεση που έχω αναλάβει». Είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και αποκαλύπτει ότι έχει χάσει πολλά χρήματα για αυτήν του, την αγάπη. Μιλώντας, για τους ομοφυλόφιλους, ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν είναι ρατσιστής «Δεν έχω δείρει τον πρόεδρο των ομοφυλόφιλων επειδή είμαι ομοφοβικός καμιά σχέση. Έχω συναντήσει ομοφυλόφιλους που είναι πιο άνδρες από αυτούς που το «παίζουν» αντρούκλες». Ακούω για κάποιους που έχουν πάει με 4.000 και 5.000 γυναίκες…Αυτοί δυσφημίζουν τον άνδρα…Ο άντρας δεν λέει ποτέ με πόσες γυναίκες έχει πάει…»

O Aλέξης Κούγιας με τα παιδιά του σε παλαιότερη φωτογραφία
https://streamable.com/6dzowu
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: