ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο τη Ρούλα Πισπιρίγκου…»-Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος (Βίντεο)

Για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου από αστυνομικούς προκειμένου να ομολογήσει έκανε λόγο ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, είπε χαρακτηριστικά «ότι (σ.σ. η Ρούλα Πισπιρίγκου) έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι’ αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ό,τι σας λέω. Έφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη».

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας επιτέθηκε στον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» τη δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Έχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχοι».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως «η υπόθεση αυτή είναι μία δικογραφία η οποία κατασκευάστηκε ως «σενάριο» στο Τμήμα Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής και στη συνέχεια αυτό το σενάριο φτιάχτηκε μετά από την παρουσία ορισμένων τύπων στην τηλεόραση, όπως του γνωστού ιατροδικαστή (εννοεί τον Γρηγόρη Λέων) ο οποίος ούτε σακάκι δεν προλάβαινε να αλλάξει και έβγαινε σε όλα τα κανάλια πρωί μεσημέρι βράδυ, προφανώς αποσκοπώντας σε πολιτική καριέρα.

» Φτιάχτηκε λοιπόν ένα κλίμα. Και στη συνέχεια συμπληρώθηκε το σενάριο και έκανε το λάθος ο κ. Τσιάρας με τις γνωμοδοτήσεις αυτού του ανθρώπου που είναι στέλεχος της ΝΔ και άρχισε να συμπληρώνει.

» Στη συνέχεια ήρθαν οι Καρακούκης και Καλόγρηας και έφτιαξαν μία έκθεση ιδεών, και αγνόησαν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις των ατόμων που τις είχαν κάνει όπως η κυρία Τσιόλα στην Πάτρα και στο τέλος έφεραν και έναν απλό γιατρό από τη Θεσσαλονίκη να πιστοποιήσει ένα πρόβλημα στην καρδιά. Με όλα αυτά που σας ανέφερα είναι προφανές ότι θέλω να δω την δικογραφία περαιτέρω γιατί μου λείπουν στοιχεία. Θα ζητήσω ένα μήνα προθεσμία».

Hot this week

ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι 17.000 κυνηγοί πριν βγουν στην ύπαιθρο

Μεγάλη είναι η προσοχή που απαιτείται από τους περίπου...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: Τη Δευτέρα η νεκροτομή – Στο μικροσκόπιο τα αίτια του θανάτου του-(Βίντεο)

Στη νεκροτομή στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ: Ο σκύλος που μαζεύει τα σκουπίδια από την παραλία και μας βάζει… τα γυαλιά-(Βίντεο)

Μια ξεχωριστή εικόνα καταγράφεται στη Σάμο και συγκεκριμένα στην...

ΙΝΔΙΑ: 6χρονος μαθητής πέθανε στην τάξη μετά από χαστούκι που φέρεται να του έδωσε η δασκάλα-(Βίντεο)

Τραγική κατάληξη είχε ένα περιστατικό σε σχολείο της Ινδίας,...

Topics

ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι 17.000 κυνηγοί πριν βγουν στην ύπαιθρο

Μεγάλη είναι η προσοχή που απαιτείται από τους περίπου...

4ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ: Τη Δευτέρα η νεκροτομή – Στο μικροσκόπιο τα αίτια του θανάτου του-(Βίντεο)

Στη νεκροτομή στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον για την υπόθεση...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Τσάκωσαν» 40χρονο με 25 κιλά κάνναβης στις αποσκευές του

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 25 κιλών, εντοπίστηκε...

Related Articles

Popular Categories