fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Οι πολιτικοί που γιορτάζουν τη ονομαστική τους γιορτή αλλά και...

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Οι πολιτικοί που γιορτάζουν τη ονομαστική τους γιορτή αλλά και τα γενέθλια τους-Οι ευχές που έδωσαν και πήραν ο κάθε ένας (Φώτο)

-

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι πολιτικοί της Κύπρου αφού γιορτάζουν την ονομαστική τους γιορτή. Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποψήφιοι Πρόεδροι  αλλά και βουλευτές έχουν ακόμη ένα λόγο να δέχονται από το πρωϊ τις πιο θερμές ευχές και να στέλνουν τις δικές τους.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «Να υλοποιήσουμε το μεγάλο όραμα…»

«Δέχομαι τις ευχές σας με ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση που μου δώσατε τα τελευταία 10 χρόνια ώστε να ανταπεξέλθουμε τις προκλήσεις και να υλοποιήσουμε το μεγάλο όραμα που είχαμε για τον τόπο μας. Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους που γιορτάζουν!»

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: Ονομαστική γιορτή και γενέθλια

Διπλή γιορτή γιορτάζει σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και οι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να του ευχηθούμε με μια οικογενειακή φωτογραφία στέλνοντας τις ευχές τους.

«6 Δεκεμβρίου σήμερα και διπλές ευχές στον άνθρωπο που μας ενώνει, στον Νίκο της Κύπρου μας, της Ελλάδας, της Κυπριακής διασποράς για την ονομαστική του εορτή και τα γενέθλια του.Από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Λάρισα, την Πάτρα, την Κρήτη, την Κοζάνη, την Κομοτηνή,την Ρόδο και από κάθε γωνιά της Ελλάδας σου στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές και όλη την θετική μας ενέργεια».

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Χρόνια πολλά ομάδα μου…!»

Με μια οικογενειακή φωτογραφία απεικονίζοντας τη όμορφη οικογένεια τους η σύζυγός του Νικόλα Παπαδόπουλου, Γιώτα θέλησε να του ευχηθεί ενώ ο ίδιος απάντησε σε όλους με το δικό του τρόπο.

«Χρόνια πολλά, Νικόλα μου! Χρόνια πολλά, ομάδα μου! Να σε χαιρόμαστε, πάντα υγιή, πάντα δυναμικό, πάντα στην πρώτη γραμμή!»

«Άφθονες και θερμές οι ευχές σας! Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!»

NIKOΣ ΝΟΥΡΗΣ: Oι ευχές στον Υπουργό Εσωτερικών

Ευχές από τους φανατικούς υποστηρικτές του όμως πήρε και ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής ο οποίος ανταπέδωσε με τη σειρά του τις θερμές του ευχαριστίες.

ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ: «Γιορτή και γενέθλια…και ο χρόνος τρέχει»

Την γιορτή και τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Νίκος Τορναρίτης ο οποίος σε ανάρτηση του, δίνει την υπόσχεση του ότι η σχέση εμπιστοσύνης θα πάει ακόμα παραπέρα.

«Σήμερα 6 Δεκεμβρίου είναι η γιορτή και τα γενέθλια μου. Ο χρόνος τρέχει μαζί και εμείς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές, την αγάπη και την φιλιά μας. Αυτό ακριβώς είναι που με κρατούσε πάντα στην πολιτική. Οι ανθρώπινες σχέσεις ο καθημερινός αγώνας για την βελτίωση της ζωής των πολιτών και η ανάδειξη της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα με κορυφαίο στόχο την λύση του Κυπριακού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι με την υπόσχεση ότι η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε θα πάει ακόμα παραπέρα !»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: