23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ-ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΡΑΣ: Οι εκπρόσωποι της Κύπρου και Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ-ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΡΡΑΣ: Οι εκπρόσωποι της Κύπρου και Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικού Σχεδιασμού στη Κίνα

-

Την Κύπρο και την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικού Σχεδιασμού 2024 (WIDC2024) που θα γίνει στην Κίνα θα εκπροσωπήσει το ΜΚΟ Graphic Stories Cyprus. Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από την ιδρύτρια του Graphic Stories, Αγγελική Αθανασιάδη, και τον συνδημιουργό Μίλτο Καρρά.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικού Σχεδιασμού 2024 (WIDC2024), θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Yantai της Κίνας. Το WIDC2024 αποτελεί μια διεθνή πλατφόρμα που συγκεντρώνει σχεδιαστές από όλο τον κόσμο για ανταλλαγή ιδεών και προώθηση συνεργασιών στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από την ιδρύτρια του Graphic Stories, Αγγελική Αθανασιάδη, και τον συνδημιουργό Μίλτο Καρρά. Η Αγγελική Αθανασιάδη είναι σχεδιάστρια οπτικής επικοινωνίας, ενώ ο Μίλτος Καρράς, καθηγητής Φυσικής και Ρομποτικής, έχει διεθνή παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Στις ομιλίες τους, θα εστιάσουν στον κοινωνικό σχεδιασμό, την τεχνητή νοημοσύνη και τη ρομποτική, εξετάζοντας τον αντίκτυπο αυτών των τεχνολογιών στον δημιουργικό και εκπαιδευτικό τομέα.

Η συμμετοχή τους στο συνέδριο αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την Κύπρο και την Ελλάδα στον χώρο του design και της τεχνολογίας, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν τη δουλειά τους σε ένα διεθνές κοινό.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Βιομηχανικού Σχεδιασμού 2024 (WIDC2024) είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα στην παγκόσμια ατζέντα του design, αποτελώντας έναν σημαντικό κόμβο συνάντησης για καινοτόμους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Από την ίδρυση του το 2016, το WIDC έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μια πλατφόρμα που προωθεί τη σύνδεση του βιομηχανικού σχεδιασμού με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες συνεργασιών και ανταλλαγής γνώσεων.

Στην τελετή έναρξης θα υπάρχουν εξειδικευμένες διαλέξεις, διεθνείς εκθέσεις καινοτομιών στον βιομηχανικό σχεδιασμό, καθώς και μια σειρά από επαγγελματικά φόρουμ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Βραδιά Gala των Σχεδιαστών, όπου θα αναδειχθούν οι πιο καινοτόμες ιδέες και σχεδιαστικά επιτεύγματα.

Θα συμμετέχουν πάνω από 50 χώρες και περιοχές, καθιστώντας το συνέδριο πραγματικά διεθνές.Διοργάνωση 67 επαγγελματικών φόρουμ, τόσο διαδικτυακά όσο και δια ζώσης, καλύπτοντας θέματα αιχμής στον βιομηχανικό σχεδιασμό και τις τεχνολογίες.Παρουσίαση 5 εκθέσεων καινοτόμων επιτευγμάτων που θα αναδείξουν τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.Περισσότερες από 3,000 καινοτόμες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν στο συνέδριο.

Προβλέπεται να το επισκεφθούν πάνω από 500,000 άτομα στον χώρο διεξαγωγής.Η κάλυψη του συνεδρίου θα προσεγγίσει έως και 7,7 εκατομμύρια online θεατές, εξασφαλίζοντας παγκόσμια προβολή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...