23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΓΑΠΗ, ΜΟΔΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Σε ρόλο μοντέλου γνωστά ονόματα της κυπριακής ζωής -...

ΑΓΑΠΗ, ΜΟΔΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Σε ρόλο μοντέλου γνωστά ονόματα της κυπριακής ζωής – Για την ενίσχυση του τμήματος νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού-(Φώτο-Βίντεο)

-

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας που διοργάνωσε το Τμήμα Νέων Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την οργάνωση της Γιώτας Κουφαλίδου για τις ανάγκες της Παγκύπριας Κατασκήνωσης του Τμήματος Νέων. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της Προέδρου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου.

Η εκδήλωση, που είχε στόχο την ενίσχυση του Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 5 Ιουνίου, στο προαύλιο του παλιού Δημαρχείου Λευκωσίας. Μετά τις ομιλίες από τους ιθύνοντες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και την πρόεδρο Φωτεινή Παπαδόπουλου, την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας άνοιξε η Γιώτα Παπαδόπουλου με τις κόρες της.


Την παρουσίαση ανέλαβε ο ηθοποιός-ραδιοφωνικός παραγωγός, Μαρίνος Κόνσολος και η ραδιοφωνική παραγωγός και δημοσιογράφος, Άσπα Κόγκα.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε η σοπράνο Πηνελόπη Προκοπίου με την πιανίστα, Άντρη Παφίτου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι επώνυμες μπουτίκ Tiffany, Must, Elma & Fred, Volt+, Kouross και ο οίκος νυφικών Litous. Επίσης η Guest Fashion Designer Μάρσια Θρασυβούλου παρουσίασε υπέροχες δημιουργίες.

Η Γιώτα Κουφαλίδου και η Joanna Tσίβικου

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες της Παγκύπριας Κατασκήνωσης του Τμήματος Νέων, που θα πραγματοποιηθεί 21 – 28 Ιουνίου 2024, στα Χανδριά, για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης και για μαθητές από ευάλωτες οικογένειες.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις και λαμπερά χαμόγελα. Η Γιώτα Παπαδοπούλου, συνοδευόμενη από τις κόρες της Έλενα και Αναστασία, φορώντας τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Μάρσιας Θρασυβούλου του brand Οcean Blue . Μητέρα και κόρες εντυπωσίασαν το κοινό με την άνεση και την φυσικότητα τους στην πασαρέλα ενώ η αναγνώριση ήταν άμεση και να αποθεώνονται από τους παρευρισκόμενους.

Η Μάρσια Θρασυβούλου με την Γιώτα Παπαδόπουλου τις κόρες της

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρέθηκε και η Βαλεντίνα Τσίγκη, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα εντυπωσιακό maxi φόρεμα σε γαλαζοπράσινες αποχρώσεις. Η εμφάνισή της ήταν κομψή και διαχρονική, κερδίζοντας επευφημίες και θαυμασμό.

Ο Μάρκος Κωμοδρόμος, γνωστός για την παρουσία του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, απέδειξε πως το στυλ και η φινέτσα δεν έχουν όρια, καθώς περπάτησε με σιγουριά και χάρη, κλέβοντας τα βλέμματα.

Το ρόλο του μοντέλου όμως στην επίδειξη μόδας είχε και ο δημοσιογράφος Χάρης Παπαθεοχάρους, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που περπατάει σε πασαρέλα παρουσιάζοντας επώνυμα ρούχα. Μάλιστα, αστειευόμενος ο ίδιος δήλωσε δεν αποκλείεται να αλλάξει επάγγελμα.


Χορεύτριες από τη σχολή χορού Έλενας Κλαρκ σε σύγχρονη χορογραφία της Σταυρινας Κούσπαρου.

Η Ιωάννα Καταλίνα Ακουτα, η Φρίντα Γιαννιτσά και ο Στέλιος Έλληνας

Η Joanna Τσίβικου η Μαριλένα Ιεροδιάκονου και η Βαρβάρα Γεωργιάδου

Ο υποψήφιος αντιδήμαρχος Λευκωσίας, Χρύσανθος Φάκας

Ο Μάρκος Κωμοδρόμος

Η Ρένα Δημοσθένους και η Γιούλα Αραούζου

Η Μαρία Παφίτη, η Πηνελόπη Προκοπίου και η Χριστίνα Πελεκάνου

Η Ηλιάνα Χαραλάμπους, Σταυριάνα Κούσπαρου, Έλενα Κλαρκ και Έλενα Χαραλάμπους.

Η Μαρία Παφίτη και ο Σωτήρης Βεναρδος

Η Γιώτα Παπαδόπουλου και ο Μάρκος Κωμοδρόμος

Η Πηνελόπη Προκοπίου και η Γιώτα Κουφαλίδου

Η Χριστίνα Πελεκάνου

Η Άντρη Προδρόμου και η Μαρία Σολωμού

Η Γιώτα Κουφαλίδου και η Ιωάννα Καταλίνα Ακουτα

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...