fbpx
26.5 C
Nicosia
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΆΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ: Έγινε πατέρας για 8η φορά στα 64 του - Το...

ΆΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ: Έγινε πατέρας για 8η φορά στα 64 του – Το τρυφερό βίντεο (Βίντεο)

-

O χολιγουντιανός αστέρας Άλεκ Μπαλντουιν ομολογουμένως πέρασε μια δύσκολη χρονιά, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο, συνέβη το συγκλονιστικό ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, στο οποίο προκάλεσε το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς. Ο ίδιος μετά το επεισόδιο αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην ζωή του, αποκτώντας το 8ο παιδί του.

Ο 64χρονος σταρ έχει ήδη αποκτήσει μια 23χρονη κόρη το μοντέλο Άιρλαντ Μπάλντουιν, από το γάμο του με την Κιμ Μπέισινγκερ, αλλά με τη νυν σύζυγό του Χιλάρια έχουν ήδη αποκτήσει έξι παιδιά: τον Εντουάρντο Πάο Λούκας που είναι μόλις 23 μηνών, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 4 ετών, τον Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, που είναι πεντέμιση ετών, τον 7 ετών Ραφαέλ Τόμας, και την 18 μηνών κορούλα τους Μαρία Λουτσία Βικτόρια, αλλά και την 8 ετών Κάρμεν Γκαμπριέλα.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο γνωστός ηθοποιός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη γυναίκα του που κρατά στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη του.

«Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του, αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα που θα πάρει η μικρή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: