23.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η κριτική που δέχτηκε για την κυπριακή διάλεκτο-Και η μετακίνηση...

ΧΡΥΣΩ ΛΕΦΟΥ: Η κριτική που δέχτηκε για την κυπριακή διάλεκτο-Και η μετακίνηση της στο ΣΙΓΜΑ- (Βίντεο)

-

Η Χρύσω Λέφου, η οποία πλέον συνεργάζεται με το κανάλι ΣΙΓΜΑ, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με το ΡΙΚ. Παρά την εκτίμηση που απολάμβανε από το κοινό και τη στήριξη του καναλιού λόγω της αυθεντικότητας και της χρήσης της κυπριακής διαλέκτου, υπήρξαν άτομα στο ΡΙΚ που την επέκριναν, χαρακτηρίζοντας την ομιλία της ως “χωρκάτικη”.

Η αυθεντικότητά της, ωστόσο, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που την έκαναν αγαπητή στο κοινό, ιδιαίτερα λόγω της διατήρησης και προώθησης της κυπριακής διαλέκτου.

Η Χρύσω Λέφου εμφανίστηκε σήμερα ως καλεσμένη στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για εμπειρίες που την πλήγωσαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της καριέρας. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τη χρήση της κυπριακής διαλέκτου.

Όπως ανέφερε, κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου της κρατικής τηλεόρασης την κατηγόρησαν ότι η ομιλία της είναι “χωρκάτικη”. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια τόνισε τη σημασία της κυπριακής διαλέκτου για τους Κύπριους της διασποράς, αποκαλύπτοντας ότι την αναγνώρισαν από αυτήν ακόμη και σε ταξίδι της στην Κρήτη.

Η δυσκολία αυτή την ώθησε να προχωρήσει σε μια νέα συνεργασία με το κανάλι ΣΙΓΜΑ, όπου βρήκε μια τηλεοπτική στέγη που αγκαλιάζει και ενισχύει τις γλωσσικές και πολιτιστικές της επιλογές.

Ωστόσο η ίδια δεν υπέκυψε στις πιέσεις, συνεχίζοντας να υπερασπίζεται τη γλωσσική της ταυτότητα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: