13.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΑΝΙΑ: Πέθαναν 293 ηλικιωμένοι σε γηροκομείο- Τους τάιζαν αποφάγια κι εντόσθια ζώων

ΧΑΝΙΑ: Πέθαναν 293 ηλικιωμένοι σε γηροκομείο- Τους τάιζαν αποφάγια κι εντόσθια ζώων

-

Ένα εγκληματικό γεγονός διαδραματίστηκε στα Χανιά σε γηροκομείο, σύμφωνα με τα Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Οι υπεύθυνοι ενός γηροκομείου έδιναν για φαγητό αποφάγια κι εντόσθια ζώων στους ηλικιωμένους με αποτέλεσμα να πεθάνουν 293 άνθρωποι.

Η εγκληματική οργάνωση δρούσε στο κολαστήριο των Χανιών σε γνωστό γηροκομείο του νησιού, στο οποίο μόνον… άγιοι άνθρωποι δεν εργάζονταν κατηγορείται για τον θάνατο 30 ανθρώπων, ενώ δεκάδες ακόμη πέθαναν στα χέρια τους, αλλά η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να «δέσει» τις υποθέσεις. Η δικογραφία για τα όσα βίωναν οι ηλικιωμένοι στα χέρια των βασανιστών τους, έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, προκαλεί αποτροπιασμό κι οργή. Μόνο και μόνο οι 12.000 σελίδες της δικογραφίας, μιλούν από μόνες τους για τα πεπραγμένα των απάνθρωπων που συμπεριφέρονταν στους ανήμπορους ηλικιωμένους με συνθήκες… Αουσβιτς.

Όπως αναφέρει η φρικιαστική δικογραφία, τους τάιζαν αποφάγια κι επικίνδυνα εντόσθια ζώων, τους είχαν δεμένους, τους έδιναν φάρμακα και ψυχοφάρμακα που δεν χρειάζονταν για να πάρουν τη μίζα… Άνθρωποι που είχαν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, τους άλλαζαν με την ίδια πάνα, τους έβριζαν, τους χτυπούσαν, τους εξευτέλιζαν… Η ελληνική εισαγγελία εντόπισε παράνομες συνταγογραφήσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ… Μπορεί να φανταστεί κανείς τι έδιναν σ’ αυτούς τους ανθρώπους που υπέφεραν στα χέρια των 7 που συνελήφθησαν για κακουργηματικές πράξεις, όπως η ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο κι άλλα πολλά. Και οι μπλεγμένοι στην υπόθεση, είναι τουλάχιστον άλλοι 36, μέσα στους οποίους συμβολαιογράφοι για περίεργες μεταβιβάσεις περιουσιών που έγιναν μέσα στο ίδρυμα, καθώς και υπάλληλοι της περιφέρειας αρμόδιοι για θέματα δημόσιας υγείας, που είτε δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν, είτε… έκαναν ότι δεν έβλεπαν.

Κι αυτές οι κατηγορίες αφορούν μόνον σε 30 θανάτους, αυτούς που μπόρεσαν να «δεθούν» με συγκεκριμένες παραλείψεις. Με δεσίματα, χτυπήματα, κι άλλα πολλά. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 293 άνθρωποι πέθαναν στα χέρια τους, από το 2015 έως το 2021. Αν πάει κανείς πίσω στο 2009 απ’ όταν ξεκίνησε να λειτουργεί το γηροκομείο, δυστυχώς χάνεται η μπάλα. Κι όλα αυτά σε ένα γηροκομείο που λειτουργούσε με άδεια για περίθαλψη 16 ανθρώπων.

Πηγή:reader.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: