18.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Υποτιμήθηκε και αντιμετωπίστηκε ως αστείο -Ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Υποτιμήθηκε και αντιμετωπίστηκε ως αστείο -Ούτε ο ίδιος πιστεύει ότι είναι Ευρωβουλευτής-(Βίντεο)

-

Ο Φειδίας Παναγιώτου υποτιμήθηκε και αντιμετωπίστηκε σαν αστείο. Το πάρτι στην Πλατεία Ελευθερίας αυτή την ώρα έχει στηθεί, με τους οπαδούς του να τον συγχαίρουν για την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ούτε ο ίδιος δεν το πιστεύει ότι κατάφερε να κερδίσει μια θέση, όχι στη Βουλή της Κύπρου, αλλά στην Ευρωβουλή. Ένας YouTuber κατάφερε να αφήσει πίσω του παραδοσιακά κόμματα και υποψηφίους που έχουν δώσει άπειρες μάχες για να κερδίσουν μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Και ο Φειδίας Παναγιώτου, χωρίς καμιά σοβαρή προσπάθεια, πάνω στην πλάκα, ο νεαρός από το Μένοικο είναι τώρα Ευρωβουλευτής.

Ο ίδιος είχε ομολογήσει ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική, δεν γνωρίζει τα απαιτούμενα στοιχειώδη θέματα, δεν είχε ψηφίσει ποτέ στη ζωή του και η μόνη του ενασχόληση ήταν με τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλάκες. Ωστόσο, ήθελε να στείλει μηνύματα στο πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Και το κατάφερε με τη βοήθεια των οπαδών του, οι οποίοι τον ψήφισαν και τον ανέδειξαν Ευρωβουλευτή.

Αυτό που πρέπει να προβληματίσει δεν είναι μόνο οι νέοι ψηφοφόροι που τον ψήφισαν, αλλά και άτομα άνω των 30 ετών. Άτομα που έχουν σπουδάσει, έχουν ζυμωθεί μέσα στη ζωή και ενδεχομένως δεν είχαν ξαναψηφίσει γιατί κανένα άτομο δεν τους αντιπροσώπευε.

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν έχει πολιτικές θέσεις, δεν έχει πολιτικούς στόχους. Είναι ένα παιδί που έστειλε μηνύματα και έσπασε το κατεστημένο. Αυτό το μήνυμα πρέπει να προβληματίσει και να αναλυθεί από τους ειδικούς, κάτι που εμείς δεν μπορούμε να πράξουμε.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...