26.8 C
Nicosia
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ο νεαρός ευρωβουλευτής που επιδιώκει τη διαφάνεια στην Ευρωβουλή-Κάθε τρεις...

ΦΕΙΔΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ο νεαρός ευρωβουλευτής που επιδιώκει τη διαφάνεια στην Ευρωβουλή-Κάθε τρεις μήνες θα αποκαλύπτει τα κακώς έχοντα-(Βίντεο)

-

Ο νεαρός ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου έχει θέσει ως στόχο του τη διαφάνεια στην Ευρωβουλή. Υποσχέθηκε να αποκαλύπτει τα κακώς έχοντα κάθε τρεις μήνες, προσπαθώντας να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του κοινού στον θεσμό. Με αυτήν τη δράση, επιδιώκει τη βελτίωση της λειτουργίας της Ευρωβουλής και τη διασφάλιση της αποτελεσματικής και διαφανούς λειτουργίας της.

Η προσπάθειά του θα επικεντρώνεται σε διάφορα ζητήματα, όπως η διαφθορά, η έλλειψη διαφάνειας και άλλες πρακτικές που θεωρεί ότι πλήττουν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της Ευρωβουλής. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκει να βελτιώσει τη λειτουργία της Ευρωβουλής και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτήν.

Σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Φειδίας Παναγιώτου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν διαπίστωσε ότι κέρδισε μια θέση στην Ευρωβουλή.

Στην ζωή μου, μιλώ με πράξεις, όχι με λόγια

Πιστεύει ότι ο κόσμος πρέπει να είναι αληθινός και ειλικρινής, και αποκάλυψε ότι ένας πρώην υποψήφιος πρόεδρος τον ενθάρρυνε να βάλει υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής. Αν και δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει στο Ευρωβούλιο, είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει να είναι ο καλύτερος Ευρωβουλευτής, γιατί πιστεύει ότι αυτό είναι το σωστό.

Ο 24χρονος Φειδίας Παναγιώτου επιθυμεί να αφήσει ανοικτό το δρόμο που άνοιξε, ώστε να τολμήσουν και άλλοι “Φειδίες” να ασχοληθούν με την πολιτική.

Ένα από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί είναι η Παιδεία, και αποκάλυψε ότι έχει προγραμματίσει συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας για να συζητήσουν διάφορα θέματα. Θέλει να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει και να διασφαλίσει τη διαφάνεια.

Υπόσχεται ό,τι γίνεται στην Ευρωβουλή θα το αποκαλύπτει, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν. Επιπλέον, υποσχέθηκε να ενημερώνει τον κόσμο κάθε τρεις μήνες, ώστε να ξέρουν που πάνε τα χρήματα που παίρνει.

Η πρώτη συνεδρία της Ευρωβουλής είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου.

Η πρώτη συνεδρία της Ευρωβουλής θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου. Πριν πάει στην Ευρωβουλή, σχεδιάζει να διεξαγάγει έρευνα και να στείλει επιστολές στους υπόλοιπους Ευρωβουλευτές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά.Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος...