23.8 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΤΗΕ CATWALK PROJECT»: Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας με δημιουργίες φοιτητών-Το παρών του έδωσε...

«ΤΗΕ CATWALK PROJECT»: Εντυπωσιακή επίδειξη μόδας με δημιουργίες φοιτητών-Το παρών του έδωσε και ο Λάκης Γαβαλάς -(Φώτο-Βίντεο)

-

Θεσμός έχει καταστεί η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας που διοργανώνει κάθε χρόνο το Alexander College με δημιουργίες των τελειόφοιτων μαθημάτων του, υπό την καθοδήγηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας και καθηγητή του κλάδου Μόδας, Παντελή Παντελή και των άλλων καθηγητών.

Το Alexander College φιλοδοξεί να αναδείξει το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των φοιτητών του μέσω της ετήσιας επίδειξης μόδας. Κάθε χρόνο, η επίδειξη η οποία έχει γίνει θεσμός, παρουσιάζουν τις δημιουργίες των τελειοφοίτων μαθημάτων του κλάδου Μόδας.

Στη φετινή εκδήλωση με τίτλο «Design Laundry», οι δημιουργίες των φοιτητών προκάλεσαν ενθουσιασμό, προσελκύοντας τόσο κοινό όσο και προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας. Οι καθηγητές του κλάδου μόδας, Μαριάννα Πέργα, Σοφία Kουβάρου και Γεωργία Χριστοφή ενέπνευσαν τις τελειόφοιτες φοιτήτριες μαζί με τον υπεύθυνο του κλάδου μόδας του κολεγίου Παντελή Παντελή, να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ζουχουρή, συνδυάζοντας επαγγελματικότητα και καινοτομία. Καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου, όπως οι Αbed Μahfouz και Λάκης Γαβαλάς, καθώς και επαγγελματίες, fashionistas και celebrities, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, προσφέροντας έμπνευση και στήριξη στους νέους σχεδιαστές.

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες και τα άψογα μοντέλα, που παρουσιάστηκαν με χάρη και φινέτσα, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Κρίστυ Αγαπίου, ενώ τα μοντέλα που περπάτησαν στο χώρο ήταν από το TopmodelAgency.

Την παρουσίαση ανέλαβε η Κρίστυ Αγαπίου

Ο Λάκης Γαβαλάς μαζί με τον Παντελή Παντελή

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με τις θαυμάστριες του

Ο Antoni Chambarrekh ο Abet Mafouz και ο Fadi Halabi

Ο Μενέλαος Θεοδοσίου

Η Ιωάννα Καταλίνα Ακουτα, η Γιώτα Κουφαλίδου και η Φρίντα Γιαννιτσά.

Ο Τρύφωνας Μοδέστου και η Έλενα Χατζηαντωνή

Η Αλεξάνδρα Παπαχαραλάμπους η οποία ήταν ένα από τα μοντέλα της Γιώτας Κουφαλίδου με την Παρασκευή Χριστοφή

H Γιώτα Κουφαλίδου αγκαλιάζει τον σχεδιαστή Παντελή Παντελή μετά την επιτυχία της επίδειξης μόδας

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

KΩΣΤΑΣ ΣΧΟΙΝΙΟΥ: Στο Προεδρικό για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την...

Η παιδική σκηνή του Δώρου Κυριακίδη και του Κώστα Σχοινιού τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο του Telethon.Ο Κώστας Σχοινιού,...