26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ: «Όταν συνεργάζομαι με παιδιά ξαναγίνομαι παιδί...»-Απόψε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου-Μαζί...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ: «Όταν συνεργάζομαι με παιδιά ξαναγίνομαι παιδί…»-Απόψε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου-Μαζί με το Μουσικό Σχολείο Πάφου

-

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός, Γιάννης Χαρούλης, θα εμφανιστεί απόψε στο Μουσικό Σχολείο Πάφου, εκφράζοντας με τη συμμετοχή του τη χαρά που νιώθει όταν συνεργάζεται με παιδιά. Ο ίδιος αναφέρει πως κάθε φορά που μοιράζεται τη μουσική μαζί τους, νιώθει και ο ίδιος παιδί, κάτι που του προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και ενέργεια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Ο Γιάννης Χαρούλης, ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και μουσικός, μίλησε στο ΚΥΠΕ και στη δημοσιογράφο Κική Περικλέους σχετικά με τη συνεργασία του με το Μουσικό Σχολείο Πάφου.

«Όταν συνεργάζομαι με παιδιά και μοιράζομαι μουσική, νιώθω να ξαναγίνομαι και ο ίδιος παιδί. Αυτή η αλληλεπίδραση με φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια και στην πραγματικότητα, καθώς τα παιδιά βιώνουν τη μουσική με έναν μοναδικά αυθεντικό τρόπο».

Στη συνέντευξή του, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Χαρούλης εξέφρασε τη χαρά του για τη συναυλία «Μαλαματένια λόγια», η οποία θα πραγματοποιηθεί απόψε, Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου. Η συναυλία θα γίνει υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Σωκράτη Τερπίζη, με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Πάφου, και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Κατά την διάρκεια της πρόβας με τους μαθητές, ο Γιάννης Χαρούλης ανέφερε πως νιώθει τυχερός που συνεργάζεται μαζί τους, καθώς η ενέργεια και η αγάπη τους για τη μουσική είναι μοναδικές. Η αφοσίωση και ο ενθουσιασμός των παιδιών τον γεμίζουν χαρά και τον εμπνέουν να συνεχίσει να μοιράζεται τη μουσική του με τις νέες γενιές.

Σε ερώτηση σχετικά με τα μηνύματα που προσπαθεί να μεταδώσει μέσα από τη μουσική του, ο Γιάννης Χαρούλης τόνισε ότι επιδιώκει την αφύπνιση του κοινού. Θέλει ο κόσμος να ξυπνήσει και να κατανοήσει βαθύτερα τα νοήματα που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια του. Παρά τις δυσκολίες και τις θυσίες που έχει αντιμετωπίσει στην καλλιτεχνική του πορεία, παραδέχτηκε ότι αυτές οι θυσίες είναι αναπόφευκτες όταν αγαπάς κάτι βαθιά και προσπαθείς να το υπηρετήσεις με αφοσίωση.

Στη συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο, θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια όπως «Μαλαματένια λόγια», «Που γεννήθηκα» και «Το Λένγκω». Ο Γιάννης Χαρούλης ανέφερε ότι, κάθε φορά που βρίσκεται στη σκηνή, βιώνει μια σειρά από συναισθήματα, από αγωνία μέχρι χαρά και συγκίνηση. Ωστόσο, για εκείνον, το πιο σημαντικό είναι η σύνδεση που δημιουργείται με το κοινό, η οποία κάνει την κάθε συναυλία μια μοναδική εμπειρία.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του, όπως ανέφερε ο Γιάννης Χαρούλης, ήταν η πρώτη του εμφάνιση το 2002 στο Θέατρο του Λυκαβηττού, όπου τραγούδησε σε αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη. Αυτή η εμπειρία τον σημάδεψε βαθιά και παραμένει χαραγμένη στη μνήμη του ως μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της μουσικής του πορείας.

Παράλληλα, ο Γιάννης Χαρούλης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη στήριξη των καλλιτεχνών, τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη βοήθεια που λαμβάνουν προέρχεται από τον κόσμο. Υπογράμμισε ότι η πολιτεία δεν προσφέρει αρκετή υποστήριξη στον πολιτισμό, κάτι που, κατά τη γνώμη του, δεν αφορά μόνο τη μουσική, αλλά και όλες τις τέχνες γενικότερα.

Όσον αφορά την προσωπική του σχέση με τη μουσική, ο Γιάννης Χαρούλης ανέφερε πως αυτή ξεκίνησε σε ηλικία έξι ετών, όταν ο πατέρας του, γλύπτης στο επάγγελμα, του έδειξε πώς να παίζει μαντολίνο. Αυτή η πρώτη επαφή με τη μουσική άνοιξε το δρόμο για μια πορεία γεμάτη πάθος και αφοσίωση.

Η αγάπη του για την Κρητική παραδοσιακή μουσική, σε συνδυασμό με την έντεχνη και ροκ επιρροή του, τον οδήγησε να συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους συνθέτες και καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, χαράσσοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...