ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Ο άνθρωπος που έφερε άνω-κάτω την πολιτική σκηνή-«Δεν θα τελειώσουν με μένα εύκολα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που τα τελευταία χρόνια έχει αναστατώσει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, συνεχίζει να τραβά την προσοχή ακόμα και μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Παρά την πρώτη του ήττα και την ψήφιση της πρότασης μομφής, ο Κασσελάκης παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του να μείνει στην πολιτική. «Δεν θα τελειώσουν με μένα εύκολα» είναι το μήνυμα που φέρεται να έχει στείλει, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα.

Αν και η αποχώρησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οργισμένη, η ιδέα της αποστράτευσης απορρίπτεται κατηγορηματικά από τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες. Το ερώτημα που παραμένει είναι αν θα διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ή αν θα στραφεί στη δημιουργία ενός νέου κόμματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, το ενδεχόμενο ενός νέου κόμματος δεν αποκλείεται, ενώ δεν θα απέκλειε τη συμμετοχή του σε μια ευρύτερη προοδευτική συμμαχία, εφόσον υπάρχει συναίνεση.

Η έντονη παρουσία του, την ικανότητά του να προκαλεί αναταραχές στο κατεστημένο και τη δυναμική στήριξη που απολαμβάνει, φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει στην πολιτική, παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.

Με πληροφορίες:in.gr

Hot this week

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Ακυρώθηκαν οι παραγγελίες αντιγριπικών εμβολίων – Άφησαν τους φαρμακοποιούς με άδεια χέρια

Παραγγελίες που είχαν γίνει εδώ και έξι μήνες ακυρώθηκαν...

ΗΠΑ: Πότε θα εκτελεστεί ο βαρυποινίτης και είναι νόμιμη η απόφαση Τραμπ για ζωντανή μετάδοση;

Η απόφαση του Πενταγώνου να μεταδώσει ζωντανά την εκτέλεση...

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Άννα έφυγε νωρίς, αλλά δεν ξεχάστηκε – «Περπατώ με τον σκύλο μου για την Άννα»

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας...

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ: Μαθητής πέταξε παπούτσι στον οδηγό σχολικού λεωφορείου – Τραυματίστηκε και μαθήτρια

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε σχολικό...

Topics

ΒΑΒΛΑ: Νεκρές γάτες και σκύλος, ξανά στο ίδιο έργο – «Πόσα ακόμη ζώα πρέπει να πεθάνουν;»

Νεκρές γάτες και ένας αδέσποτος σκύλος βρέθηκαν στη Βάβλα...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η Άννα έφυγε νωρίς, αλλά δεν ξεχάστηκε – «Περπατώ με τον σκύλο μου για την Άννα»

Κάποιοι άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας...

ΜΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: «Το προαιρετικό ολοήμερο σχολείο βρίσκεται στον αναπνευστήρα» – 163 κενές θέσεις εκπαιδευτικών

Σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης αντιμετωπίζουν τα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία στην...

Related Articles

Popular Categories