22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Εκδόθηκε το πρώτο του παραμυθάκι -Με την βοήθεια του Ερυθρού...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Εκδόθηκε το πρώτο του παραμυθάκι -Με την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού (Φώτο)

-

Σάρκα και οστά πήρε «Ο Ράσμπι και οι Σιδερένιες μηχανές», το πρώτο βιβλίο του Σταύρου Κωνσταντίνου, ο οποίος βλέποντας μέσα από τα μάτια των παιδιών έγραψε το δικό του παραμύθι στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα του.

Πριν από λίγο, ο Κύπριος ερμηνευτής ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα ότι το πρώτο του παραμύθι εκδόθηκε με την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα μικρό όνειρό μου!Με την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού! Εκδόθηκε το πρώτο μας βιβλίο για δοκιμή!Σύντομα θα εκδοθούν πάρα πολλά και με το καλό όταν θα μπορούμε θα γίνει μια υπέροχη παιδική εκδήλωση και εκεί θα δοθεί και το παραμυθάκι μου για καλό σκοπό!».

Να θυμίσουμε, ότι ο Κύπριος ερμηνευτής έγραψε το παραμύθι κατά την διάρκεια της καραντίνας προσπαθώντας να γεμίσει το χρόνο του εποικοδομητικά και τα κατάφερε. Παρόλο, που στην αρχή πίστευε ότι το παραμυθάκι θα μείνει κάπου μέσα σε ένα ξεχασμένο συρτάρι, εντούτοις όμως ο ίδιος κατάφερε να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο ενώ δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξαναμπεί στο ρόλο του συγγραφέα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: