Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
2.6 C
Cyprus

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑΕΞΙ ΤΗΣ-ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Σε νέες αποκαλύψεις προέβη η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοϊας, Σοφία Μπεκατώρου αναφέροντας αυτή τη φορά ότι αυτό συνέβη σε ηλικία μόλις δεκαέξι χρονών και δράστης ήταν ένας άλλος Ολυμπιονίκης. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» όπως είχε κάνει παλιότερα λέγοντας ότι υπέστη κακοποίηση από παράγοντα της ομοσπονδίας της Ιστιοπλοϊας.

 «Ναι (σ.σ. είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί) από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη, όταν ήμουν 16 ετών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα. Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “έλα τώρα, δεν θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

Η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογείται ότι περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της, ο οποίος, όπως λέει, της απάντησε: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε. Φυσικά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα.Κρίνοντας από τον ίδιο, αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο»

Πηγή: protothema.gr

 

Hot this week

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Παραιτήθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών-«Ο διχασμός επικράτησε»

Την παραίτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου...

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου γιορτάζει δύο δεκαετίες κοινωνικής προσφοράς

Όταν η αγάπη συναντά τη δράση, η ανθρωπιά γίνεται...

ΟΥΛΙ ΚΕΣΤΕΝΧΟΛΤΣ: Νεκρός ο Ολυμπιονίκης Snowboard από χιονοστιβάδα-Άλλη μια τραγωδία στο Κραν Μοντάνα

Τραγικό τέλος βρήκε ο Ελβετός Ολυμπιονίκης του snowboard, Ούλι...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ισχυρός παγετός και κατολισθήσεις βράχων – Επικίνδυνες συνθήκες

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για ιδιαίτερα επικίνδυνες...

Topics

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: Παραιτήθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών-«Ο διχασμός επικράτησε»

Την παραίτησή της από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου...

ΤΡΟΟΔΟΣ: Ισχυρός παγετός και κατολισθήσεις βράχων – Επικίνδυνες συνθήκες

Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί τους οδηγούς για ιδιαίτερα επικίνδυνες...

ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΡΟΜΟΥ: 13χρονη θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – Η δικαιοσύνη μίλησε

Το Εφετείο Λεμεσού επικύρωσε την καταδίκη άνδρα που είχε...

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΧΕΛΩΝΑ: Τουρίστρια καταγράφει το γεγονός – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (Βίντεο)

Ένα περιστατικό που σοκάρει καταγράφηκε σε παραλιακή περιοχή της...

Related Articles

Popular Categories