ΣΕΡ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ: Δίπλα στο σύνδεσμο Μωρά Θαύματα -Με μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα παρέδωσε μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα Μεταφοράς για τα πρόωρα νεογνά αξίας 35,000 ευρώ για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ).

Η τελετή παράδοσης έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία. Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές δωρεές σε μηχάνημα προσφέρει ο Σύνδεσμος με πολλή αγάπη για τους μικρούς μαχητές. Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Έλενα Μεγαλέμου στη λιτή και όμορφη τελετή που διοργάνωσε ο ΟΚΥπΥ, ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου και την εκπρόσωπο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Stelios Philanthropic Foundation κα Ρένα Ρουβιθά για τη γενναιόδωρη εισφορά του Ιδρύματος και για την παρουσία της.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα έχοντας δίπλα του ανθρώπους όπως τον Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου, συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει ελπίδα στα πρόωρα και να μεριμνά για την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Ευχαρίστησε επίσης το κ. Χρίστο Χρίστου Διευθυντή του ΟΚΥπΥ στο Μακάριο Νοσοκομείο, τη Διευθύντρια της ΜΕΝΝ, τους γιατρούς και νοσηλευτές για το σπουδαίο έργο που
επιτελούν καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.

Εκ μέρους του Συνδέσμου παρέστησαν η Επιστημονική Σύμβουλος Δρ Χριστίνα Καραολή και τα μέλη του Δ.Σ. Χριστίνα Παρπαρίνου και Δήμητρα Ελευθερίου. Εκ μέρους του Stelios Philanthropic Foundation, η κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου εξέφρασε τα θερμά
της συγχαρητήρια προς την Πρόεδρο Έλενα Μεγαλέμου και τα Μέλη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα για το εξαιρετικά αξιόλογο έργο που επιτελούν και τη σημαντική τους κοινωνική προσφορά.

Ευχαρίστησε επίσης το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του ΟΚΥπΥ και του Μακάριου Νοσοκομείου, εκφράζοντας την απεριόριστη της εκτίμηση για τις ακούραστες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας στα νεογνά που χρειάζονται εντατική θεραπεία.

Κατά την αναφορά της στο εύρος των διεθνών φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του Stelios Philanthropic Foundation, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κ. Ρουβιθά Πάνου μετέφερε τη μεγάλη της χαρά και συγκίνηση για τη στήριξη που παρέχει το Ίδρυμα, και προσωπικά ο ίδιος ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα, αναφέροντας πως η αγορά και εγκατάσταση της προηγμένης τεχνολογίας θερμοκοιτίδας αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη συνεχή βελτίωση της περίθαλψης που παρέχεται στα πρόωρα μωρά από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου.

.

Hot this week

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με κατά...

«ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΟΡΔΕΛΑ»: Οι ζωγραφιές των παιδιών ταξιδεύουν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας

Δεν είναι απλώς μια έκθεση ζωγραφικής. Είναι ένας τρόπος...

ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Η συγκινητική αναφορά στον Σωτήρη Ιωάννου που έγινε δότης για ένα 9χρονο κορίτσι-(Βίντεο)

Μια άγνωστη μέχρι σήμερα πράξη προσφοράς του βουλευτή Σωτήρη...

ΓΑΛΛΙΑ: Αρχαίο τείχος 2.000 ετών στο Παρίσι αναζωπυρώνει το μυστήριο της γαλατικής Λουτέτιας

Ένα αρχαίο τείχος, μήκους περίπου 20 μέτρων και ηλικίας...

840 ΡΟΖ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πότε η Europa Donna στέλνει ξανά το μήνυμα για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση

Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί την 22η Πορεία με...

Topics

ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με κατά...

ΠΑΦΟΣ: Άγριος καβγάς έξω από εστιατόριο – Στον αέρα καρέκλες

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 23...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΥΣΗ: Στην καρδιά του Culinary Centre της Columbia Hospitality

Στην καρδιά της γαστρονομικής ταυτότητας της Columbia Hospitality βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories