ΣΕΡ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ: Δίπλα στο σύνδεσμο Μωρά Θαύματα -Με μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα παρέδωσε μια υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα Μεταφοράς για τα πρόωρα νεογνά αξίας 35,000 ευρώ για τις ανάγκες της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ).

Η τελετή παράδοσης έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νοσοκομείου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στη Λευκωσία. Θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές δωρεές σε μηχάνημα προσφέρει ο Σύνδεσμος με πολλή αγάπη για τους μικρούς μαχητές. Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κα Έλενα Μεγαλέμου στη λιτή και όμορφη τελετή που διοργάνωσε ο ΟΚΥπΥ, ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου και την εκπρόσωπο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Stelios Philanthropic Foundation κα Ρένα Ρουβιθά για τη γενναιόδωρη εισφορά του Ιδρύματος και για την παρουσία της.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα έχοντας δίπλα του ανθρώπους όπως τον Sir Στέλιο Χατζηϊωάννου, συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει ελπίδα στα πρόωρα και να μεριμνά για την αναβάθμιση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών. Ευχαρίστησε επίσης το κ. Χρίστο Χρίστου Διευθυντή του ΟΚΥπΥ στο Μακάριο Νοσοκομείο, τη Διευθύντρια της ΜΕΝΝ, τους γιατρούς και νοσηλευτές για το σπουδαίο έργο που
επιτελούν καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.

Εκ μέρους του Συνδέσμου παρέστησαν η Επιστημονική Σύμβουλος Δρ Χριστίνα Καραολή και τα μέλη του Δ.Σ. Χριστίνα Παρπαρίνου και Δήμητρα Ελευθερίου. Εκ μέρους του Stelios Philanthropic Foundation, η κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου εξέφρασε τα θερμά
της συγχαρητήρια προς την Πρόεδρο Έλενα Μεγαλέμου και τα Μέλη του Συνδέσμου Μωρά Θαύματα για το εξαιρετικά αξιόλογο έργο που επιτελούν και τη σημαντική τους κοινωνική προσφορά.

Ευχαρίστησε επίσης το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του ΟΚΥπΥ και του Μακάριου Νοσοκομείου, εκφράζοντας την απεριόριστη της εκτίμηση για τις ακούραστες προσπάθειες και την αφοσίωσή τους στην παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας στα νεογνά που χρειάζονται εντατική θεραπεία.

Κατά την αναφορά της στο εύρος των διεθνών φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του Stelios Philanthropic Foundation, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κ. Ρουβιθά Πάνου μετέφερε τη μεγάλη της χαρά και συγκίνηση για τη στήριξη που παρέχει το Ίδρυμα, και προσωπικά ο ίδιος ο Sir Στέλιος Χατζηϊωάννου στον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα, αναφέροντας πως η αγορά και εγκατάσταση της προηγμένης τεχνολογίας θερμοκοιτίδας αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο στη συνεχή βελτίωση της περίθαλψης που παρέχεται στα πρόωρα μωρά από τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου.

.

Hot this week

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΚ: Ανησυχία στον τουρισμό για τις διακοπές ρεύματος – Πλήγμα στην εικόνα της Κύπρου ως αξιόπιστου προορισμού

Έντονη  δυσαρέσκεια εξέφρασε για τις διακοπές ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Μετά την επτάωρη κυκλοφοριακή παράλυση, έρχονται μέτρα – Έγινε το πάθημα μάθημα για το κράτος;

Η επτάωρη παράλυση του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, που...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Σύγκρουση δύο οχημάτων πριν την έξοδο Μέσα Γειτονιάς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουλίου,...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη ΜΕΘ 41χρονος μετά από σοβαρό ατύχημα κατά τη ρυμούλκηση οχήματος

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο 41χρονος, μετά από...

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗΣ: Το μήνυμα του μετά το κατηγορητήριο για την υπόθεση «Σάντη» – Οι σοβαρές καταγγελίες που διατυπώνει

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής...

Related Articles

Popular Categories